To je to što me zanima!

'Kralja kokaina' Darka Šarića osudili na 20 godina zatvora

Darko Šarić osuđen je u ponedjeljak na sudu u Beogradu na 20 godina zatvora zbog krijumčarenja 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Europu
Vidi originalni članak

Darko Šarić osuđen je u ponedjeljak na sudu u Beogradu na 20 godina zatvora zbog krijumčarenja 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Europu. Troje ljudi je oslobođeno, a ostali su dobili zatvorske kazne

Šarić, a niti njegovi odvjetnici nisu se pojavili na izricanju presude, piše Blic

Šarić je cijelo vrijeme tvrdio da su optužbe protiv njega 'smiješne' i da je sve to 'politička igra'.

Iako je po šest spojenih optužnica optuženo ukupno 36 članova Šarićeve grupe, na optuženičkoj klupi Specijalnog suda u Beogradu je, osim Šarića, bilo još svega devet optuženih, jer ih je 13 u bijegu. Devetero je priznalo krivicu, a trojica su dobila status svjedoka suradnika. Jedan član skupine nedavno je uhićen u Nizozemskoj i Srbija je tražila njegovo izručenje. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • batmon 13.07.2015.

    to je droga za bogatase.. da se mene pita ja bi ga pustia nek i dalje pegla bogate :)

  • FigliDi Luppi 13.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zgbuco 13.07.2015.

    Vama ga je očigledno jako žao, kad i pišete o njemu. Ne znam kakve veze ima presuda jednom dileru u Srbiji sa našim životima u Hrvatskoj. Ne znam zašto općenito sve više pišete i dajete pažnju događajima iz Regiona, koji fakat nemaju nikakve veze sa nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare