To je to što me zanima!

Kraljica plaže: Zamijenili su Kolindu za starletu Coco-T!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Panamski dnevni list Critica na svojim internetskim stranicama objavio je vijest kako hrvatska predsjednica u minijaturnom badiću privlači poglede na plaži...
Vidi originalni članak

Što su urednic i panamskog dnevnog lista Critica točno mislili kad su zamijenili hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović za američku starletu Coco-T? Očito ništa, već im se vjerojatno učinilo zgodno te dvije plavuše usporediti i pokazati svojim čitateljima kako jedna predsjednica može biti seksi.

24sata

- Hrvatska predsjednica privlači poglede na plaži - objavio je portal panamskih novina. Naime, na fotografiji je Coco-T u šarenom minijaturnom kupaćem kostimu i uživa na pješčanoj plaži. Priču o golišavoj hrvatskoj predsjednici na plaži preuzeli su i drugi mediji, a tek je  peruanski portal lista La Republica provjerio priču i shvatio da je na fotografiji popularna Coco, a ne hrvatska predsjednica.

POGLEDAJTE VIDEO: Coco T i Kolinda kao dvojnice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U siječnju je tjednik Express objavio fotografije predsjednice s plaže:

24sata
Idi na 24sata

Komentari 190

  • Pero_Ždero 25.12.2015.

    e da je naša predsjednica takav komad, bio bi odma za nju .

  • Miške 25.12.2015.

    Bravo Panama, hvala na turističkoj promidžbi. Hvala Bogu da je Kolinda takova kakova jest. Zamislite da slikaju Dragicu Zgrebec ili Mrak Tarataš ,Andreju Zlatar. ( bez uvrede molim ) i pokazuju Hrvatsku.

  • 23.12.2015.

    Mora se priznat da KGK ima dobre cicurine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare