To je to što me zanima!

Krao alkohol s maloljetnikom pa divljao u policijskoj postaji i iščupao umivaonik iz zida

Muškarac od 37 godina je s maloljetnikom od 16 iz jedne trgovine kraj Varaždina pokušao ukrasti alkohol i cigarete, a kad su ga uhitili, nastavio je divljati u prostoriji za zadržavanje
Vidi originalni članak

Jedan 37 - godišnji muškarac je u utorak odveo 16 - godišnjaka u trgovinu u Karlovcu Ludbreškom kako bi ukrali alkohol i cigarete. Provalili su u trgovinu, a policija ih je zatekla usred počinjenja kaznenog djela. 

- Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, u izvršenju kaznenog djela zatekli 37-godišnjaka i 16-godišnjeg maloljetnika, koji su s polica uzeli razna alkoholna pića i cigarete te ih stavili u vrećice s namjerom otuđenja. Isti su uhićeni i privedeni u Policijsku postaju na kriminalističko istraživanje - stoji u priopćenju.

Policajci su ih zaključali u prostoriju za zadržavanje u policijskoj postaji gdje je stariji muškarac razbio i iščupao umivaonik iz zida. Policajci su ga potom svladali.

-  Po dovršenom kriminalističkom istraživanju navedeni će se uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske - javljaju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • RoyBean 03.01.2024.

    Caffe do Brasil

  • Drogbosnup 03.01.2024.

    Samo Rade pendrek takve stvari rješava.

  • liliZG2.0 03.01.2024.

    zakaj takve ne pošalju na prisilno liječenje od alkohola da se njegova okolina malo odmori od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare