To je to što me zanima!

Krao bicikle po kampovima u Istri i švercao ih po Sloveniji

Tijekom noći ulazio u kampove i krao bicikle, sumnja se da je imao pomoć. Policija istražuje još navedeni slučaj i utvrđuje štetu nastalu vlasnicima bicikli
Vidi originalni članak

Istarski policajci u suradnji s kolegama u Sloveniji pronašli su serijskog kradljivca bicikala iz istarskih kampova. Mladića (23) iz Slovenije terete za deset krađa, a metoda mu je uvijek bila slična. Ulazio je u Hrvatsku više puta tijekom ove i prošle godine, ušetao bi u kamp i ukrao bicikle s kojima bi napustio državu.

BESRAMNE KRAĐE U SPLITU Tko krade slike pokojnika na Lovrincu? 'Kad god nešto bolje ostavim, to se odmah ukrade'

Kada bi vlasnici bicikli shvatili da bicikla više nema i prijavili krađu, već bi bilo prekasno. Zahvaljujući upornom radu porečke policije, ovog puta nije uspio prijeći granicu.

Kada je osumnjičeni 25. lipnja pristigao na granični prijelaz Kaštel, policija je otkrila kako mladić i 55-godišnjak u BMW-u slovenskih registracija prevoze dva bicikla za koja nisu posjedovali nikakav dokaz o vlasništvu. Nekoliko trenutaka nakon utvrđuje se da se radi o biciklima za koje je utvrđeno da su ukradeni. Kako doznajemo, radi se o njegovu ocu.

Osim ove krađe, ove godine počinio je još pet krađa, a redovito je krao bicikle stranaca. Lani je počinio još četiri krađe. Sinoć su njega i 55-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku. Policija sumnja da je mladić odgovoran za još kaznenih djela te da neka nije počinio sam i nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Svaki bicikl vrijedan je nekoliko tisuća kuna, te je vlasnike koji su došli na odmor oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dario123455677 27.06.2021.

    Ooo pa ovo je neki novi biznismen tipa mamić... Mamićeva škola.

  • najiram 10 27.06.2021.

    pa slovenski  partizan  u  akciji  da  oblati  hrvatsku  kak  sigurnu  zemlju...velimj  jo  da  moramo  se  po  sot  oformiti  joke  domobranske  snoge  da  nam  obrone  svetski  ugled  od  ovih  partizana...i  samoproglašenih  antifašista...jer  cilj  im  je  navek  isti  horvotsko  pokazatu u  hudom  svetlu...a  oćito  se  botil  sa  evropskim  fašistima...kad  je  samo njm  kral...da  ve  vidimo  kaj  bodo  samoproglašeni  antifašisti  poduzeli  protiv  svog  člana...mortik  i  dobi  medaljona  za  tešku  borbi  sa  fašistima...i pošlju  ga  antflašistički  skup  da  se  dobro  naantiflašira...se  moguće moći  doživeti od  samoproglašenih  antifašista...

Komentiraj...
Vidi sve komentare