To je to što me zanima!

Krao po Novom Vinodolskom, neovlašteno bio u apartmanima i onda prokockao 286 tisuća kn

Sveukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 286.000 kuna. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je sav otuđeni novac potrošio u više automat klubova na igre na sreću
Vidi originalni članak

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad muškarcem (29) zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela razbojništva, krađe i dva kaznena djela narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora. Pronašli su ga u srijedu nakon potrage na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca te ga priveli. 

Sumnjiče ga da je u siječnju u dva navrata oružjem prijetio zaposlenicama automat kluba i novčarske ustanove u Novom Vinodolskom te iz blagajne ukrao novac. Nadalje, policija ga sumnjiči i da je u jednoj trgovini, također u Novom Vinodolskom, iskoristivši nepažnju djelatnice, ukrao dvije šteke cigareta i blagajnički polog. 

ISTRAGA U TIJEKU Uhićeni za krađu 12 katalizatora s automobila u Rijeci i okolici

Također, sumnjiči se i da je neovlašteno ušao u dva apartmana u vlasništvu dvije hrvatske državljanke, također u Novom Vinodolskom i gdje je bespravno boravio tijekom kolovoza prošle godine te od siječnja do veljače ove godine. 

Sveukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 286.000 kuna. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je sav otuđeni novac potrošio u više automat klubova na igre na sreću.  

DOMIŠLJATI LOPOV Muškarac iz Varaždina 'plaćao' bonove karticom bez sredstava pa ih uslikao i aktivirao

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ja sam sam 18.03.2022.

    Bravo genijalac.A,jesi pametan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare