News

Komentari 1

Krao po Novom Vinodolskom, neovlašteno bio u apartmanima i onda prokockao 286 tisuća kn

Krao po Novom Vinodolskom, neovlašteno bio u apartmanima i onda prokockao 286 tisuća kn

Sveukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 286.000 kuna. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je sav otuđeni novac potrošio u više automat klubova na igre na sreću

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad muškarcem (29) zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela razbojništva, krađe i dva kaznena djela narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora. Pronašli su ga u srijedu nakon potrage na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca te ga priveli. 

Sumnjiče ga da je u siječnju u dva navrata oružjem prijetio zaposlenicama automat kluba i novčarske ustanove u Novom Vinodolskom te iz blagajne ukrao novac. Nadalje, policija ga sumnjiči i da je u jednoj trgovini, također u Novom Vinodolskom, iskoristivši nepažnju djelatnice, ukrao dvije šteke cigareta i blagajnički polog. 

Također, sumnjiči se i da je neovlašteno ušao u dva apartmana u vlasništvu dvije hrvatske državljanke, također u Novom Vinodolskom i gdje je bespravno boravio tijekom kolovoza prošle godine te od siječnja do veljače ove godine. 

Sveukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 286.000 kuna. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je sav otuđeni novac potrošio u više automat klubova na igre na sreću.  

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Najčitaniji članci