To je to što me zanima!

Krapinski stožer: 'Pacijent koji je preminuo bio je nepokretan'

Važno je za naglasiti da se radilo o pacijentu koji je bio nepokretan uslijed posttraumatske tetraplegije i koji je bolovao od arterijske hipertenzije i adipoziteta, poručili su iz Krapinsko-zagorskog stožera
Vidi originalni članak

Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije objavio je detalje o smrti muškarca (46) koji je krajem ožujka u teškom stanju došao u bolnicu u Zaboku, a preminuo u Klinici za infektivne bolesti 'dr. Fran Mihaljević' u Zagrebu. 

Kako navode, muškarac je bio invalid i u teškom stanju. 

VIDEO: STOŽER UŽIVO Najmlađa žrtva ima 46 godina: 'I mlađi mogu teško oboljeti...'

- Riječ je o pacijentu rođenom 1974. godine s prebivalištem u Pregradi, koji je u teškom općem stanju zaprimljen u Izolacijsku jedinicu Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana 28. ožujka 2020. godine u večernjim satima - stoji u priopćenju Stožera. 

Kako navode, kada je pacijent došao u bolnicu odmah je stavljen na respirator i stabiliziran, a 29. ožujka je premješten na liječenje u Zagreb. 

PRIJETE JOJ 3 GODINE ZATVORA U Zagrebu žena (33) pozitivna na korona virus napustila stan

- Unatoč svim primijenjenim mjerama je preminuo. Važno je za naglasiti da se radilo o pacijentu koji je bio nepokretan uslijed posttraumatske tetraplegije i koji je bolovao od arterijske hipertenzije i adipoziteta - poručili su iz Stožera. 

- Ovim putem, u ime Stožera civilne zaštite KZŽ, izražavamo iskrenu sućut obitelji preminulog. Pozivamo sve građanke i građane da se i dalje pridržavaju svih propisanih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, jer jedino na taj način bit ćemo uspješni u suzbijanju pandemije - stoji u priopćenju Stožera.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • 07.04.2020.

    Jadan čovjek, pa dajte pokažite malo ljudskosti. Veselite se što nije bio zdrav da se ne biste sami slučajno osjećali ugroženo. Može vas biti sramota. Više manje ćete svi s godinama postati kronični bolesnici (a neki i puno prije), nekima i partneri pa i djeca pa će vam se bahatost odbiti od glavu. Mnogi od vas ni ne zaslužuju bolje.

  • Zeko, hop! 07.04.2020.

    I ako si ikad gledao/la Moj gojazan život, čuo bi da doktor takvim pacijentima kaže da bi ih ubio svaki oblik prehlade ili nečeg takvog, a ovaj je imao i srčanih problema, taj nije smio vidjeti muhu u zraku, kamoli virus.

  • he who dares wins 07.04.2020.

    Jucer zdrav... svaka cast nacionalni stozer, u svakoj normalnoj drzavi bi odgovarali za sirenje lazi i dezinformacija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare