To je to što me zanima!

Krateri u Mečenčanima rastu iz dana u dan, došli su do kuća

Kao jedna od posljedica silovitih potresa koji su pogodili Banovinu pojavili su se i krateri u zemlji. Među većima je onaj u naselju Mečenčani. Krateri su prije nekoliko dana bilo znatno, znatno manji
Vidi originalni članak

Kao jedna od posljedica silovitih potresa koji su pogodili Banovinu pojavili su se i krateri u zemlji.

PIZZERIA O'HARA Pomoć za Banovinu: Dnevno pripremimo više od tisuću pizza

Među većim kraterima onaj je u naselju Mečenčani, koji raste iz dana u dan. To selo nalazi se između Petrinje i Kostajnice, a rupe su prije nekoliko dana bile veličine tek nekoliko desetaka centimetara.

VIDEO: ONA NE GUBI VJERU Hotel bake Stane radi od 0-24, pa i dok drmaju potresi: 'Dolaze na kavu, nitko ne bi na rakijicu'

Sada se, pak, radi o metrima.

SEIZMOLOG FIKET Pogledajte kartu potresa koji su pogodili Petrinju: 'Bilo ih je više od 500, a očekujemo ih još...'

POGLEDAJTE VIDEO:

Kuća koja se nalazi pokraj kratera ima crvenu naljepnicu, a isti se proširio sve do zidova kuće. Dubine je oko četiri metra, a širine je i preko deset metara.

Službeni uzrok otvaranja tih rupa zasad nije poznat, ali mještani špekuliraju kako je moguće da su uzrok podzemne vode kojih u tom području ima mnoštvo.

Kratera u tom području ima još. Gol na školskom igralištu u blizini ulegao je, a još jedna kuća u blizini prolazi kroz sličnu situaciju poput ove koju možete pogledati u prilogu.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Felix32 09.01.2021.

    Čemu ovakvi naslovi? Sve su to neke pojave koje su moguće dosta tih glupih naslova.

  • theshitdisturber 08.01.2021.

    vrhunsko novinarstvo

  • Fighter for Justice 08.01.2021.

    Zašto mi nitko ne vjeruje da je planet Zemlja živi organizam u svemiru a čovjek parazit koji ga ispija i truje? Iznutra topli organizam,umjesto krvo ima vodotok koji cirkulira riječnim venama.Kiše,poplave,potresi,sijevanja,vjetrovi,vulkani.... pokazuju nam da planet Zemlja još nije mrtva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare