To je to što me zanima!

Smanjila se gužva: Na ulazu u Zagreb više nema čekanja

Promet je srednje gust na cestama u smjeru unutrašnjosti i obrnuto prema moru, pojačan na cestama u priobalju. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila
Vidi originalni članak

Na autocesti A1 kod naplatnih postaja Lučko i Demere na izlazu sa autoceste u smjeru Zagreba nema kolona i dužih čekanja.

Promet je srednje gust na cestama u smjeru unutrašnjosti i obrnuto prema moru, pojačan na cestama u priobalju. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Da bi putovanje prema odredištu bilo što ugodnije savjetujemo često odmarati, najbolje nakon svaka 2 sata vožnje. Vozačima također savjetujemo da prije polaska na put provjere tehničku ispravnost svojih vozila te da se predputno informiraju o stanju u prometu.

Vozi se usporeno kod čvora Matulji u smjeru Istre (Opatije), kolona vozila je duga oko 1 km.

Na ulazak iz BiH se čeka do dva sata

Prvog dana srpnja zabilježene su velike gužve na prijelazu granice između BiH i Republike Hrvatske na području Metkovića i Dubrovnika, te se čeka oko dva sata.

Kako su izvijestili iz Auto moto kluba BiH, na graničnom prijelazu Doljanima na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj čeka se do dva sata, a na izlazu iz Hrvatske oko 30 minuta. 

Istodobno, na graničnom prijelazu Ivanica se na prijelaz granice između BiH i Hrvatske čeka također dva sata, dok se na ulaz u BiH  čeka oko pola sata. 
Vlasti u BiH pozivaju da zbog velikih gužvi izazvanih odlascima na Jadran putnici koriste zamjenske granične prijelaze.  

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, ističu iz Auto moto kluba BiH. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • brunko444 01.07.2017.

    pa kako ne stoji u naslovu da su krivi slovenci za gužve

  • crni2012 01.07.2017.

    Lazu , u emmezeti pun kufer ljudi , to su samo stranci otisli na more a nasi bolesni umovi u city i emmezetu.

  • mika1363 01.07.2017.

    Da je imalo pameti u naših političkih čelnika jer oni nisu vođe ovog naroda imali bi već odavno autoputeve kao Njemačka,bez naplate i bez stvaranja gužvi,posao i zarade približno kao i ostatak europe ali nismo imali sreće jer naši čelnici nisu vođe,misle samo na sebe i svoje oko sebe a ti narode i dalje pati i sve "nama" plati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare