To je to što me zanima!

Postrožili mjere u Britaniji: 'Ne smijete van osim po namirnice'

Broj zaraženih od korona virusa u svijetu i dalje raste. Umrlo je više od 15.000 ljudi. U Kini u kojoj je pandemija počela prema zadnjim podacima novooboljelih je 39
Vidi originalni članak

Službeno je potvrđeno 373.885 slučajeva zaraze u 174 zemlje svijeta od početka epidemije u prosincu. Umrlo je 16.098 ljudi. 

Italija, koja je prvi smrtni slučaj povezan s koronavirusom zabilježila potkraj veljače. 

Idi na 24sata

Komentari 218

  • 24.03.2020.

    Znači da Britanci idu prema istim mjerama koje provodi Hrvatska. Neki su rekli da su naše mjere nerazumne i beskorisne, prvi među njima slovenski ministar zdravstva još 27.02.2020. godine. U Italiji je do sada umro jedan čovjek sa svakih 10000 stanovnika. To je kao da je u Zagrebu umrlo 100 ljudi, u Splitu i Rijeci po 20, Osijeku 10. A kakvo stanje mi imamo? Neki govore da treba provesti više testiranja, a ne ciljana kao sada. Ako testiramo i utvrdimo da imamo oboljelog pa testiramo njihove ukućane i kontakte, tko je slijedeći? Bilo tko na ulici!? Ostavite se gluposti, svedite kontakte na minimum. Ne trebate cigarete, ne trebate gumene bombone da preživite. Nabijte tu prokleru masku na usta te perite ruke i lice. Nemojte koristiti ovo vrijeme da idete u babinje, na kartanje... Korona će proći tek kada poslijednji tvrdoglavi i mudri Hrvat odluči da neće ići nikuda 14 dana i da neće primati goste 14 dana. Ti koji čekaš da ti policija zazida vrata produžavaš agoniju svaki dan kad izađeš ležerno po kutiju cigareta i pola kruha, pa napraviš đir i rukuješ se s prijateljem, a potom izvadiš krmelj iz oka. Ti si slijedeći zaražen.

  • torente2 24.03.2020.

    Znaci tulavi Boris je došao pameti? Još Trump kad dođe svijet ce biti bolje mjesto. Prije toga ce nevini ljudi naj.....

  • Smoke_on_the_Water 24.03.2020.

    Mogu se "praviti Englezi" ali ne baš dokle hoće. Koliko zadrtost može biti štetna vidimo iz njihovog i primjera SAD.

Komentiraj...
Vidi sve komentare