To je to što me zanima!

Krema društva tjerala je curice iz Doma na seks?

Podatke o kućnim adresama, registarskim oznakama i markama auta osječkih uglednika maloljetne žrtve prostitucije proslijedit će policiji
Vidi originalni članak

Četiri štićenice iz Doma za odgoj djece i mladeži u Vinkovačkoj 61 u Osijeku navodno su bile dio organiziranog lanca maloljetničke prostitucije. Njihove usluge tražili su poduzetnici, političari, sportaš i bivši policajac. Maloljetnica koja je nedavno navršila 17 godina Jutarnjem listu ispričala je kako je od svodnika dobila batine jer je mušterijama uskraćivala analni seks. Za prostituiranje je dobivala kutiju Marlboro cigareta i 50 kuna. Djevojčice su svoja šokantna iskustva bilježile u obliku pisama koje su predale osobi čije je dijete također štićenik Doma. Istragu je zatražila Jasminka Devčić, ravnateljica Doma. Na prostituciju je sumnjala i ranije, ali policiji se obratila tek nakon što je vidjela jedno pismo i potvrdila autentičnost rukopisa jedne od štićenica.
- U isto vrijeme smo bile s više mušterija. Uglavnom ne koriste kondom, a jedan D. iz Vinkovaca plaćao nam je 50 kuna da mokrimo po njemu - ispričale su za Jutarnji djevojčice. Vikendom ih je na dogovoreno mjesto s mušterijom vodila osoba čije je dijete također u Domu. Djevojčice kažu kako mušterije imaju više od 40 godina, voze Audije, Passate, BMW-e, a vode ih u prostorije sportskog kluba i u stanove u Strossmayerovoj i Vukovarskoj ulici kraj Saponije. Svodnici su maloljetnice drogirali, što je Jutarnjem potvrdila osoba koja radi u trgovini nedaleko od Doma. Jedna od štićenica danas navodno radi u ilegalnom bordelu na Trešnjevci u Zagrebu, a neke su trudne ili su već rodile. Osječka policija provodi istragu i provjerava iskaze o moćnim i utjecajnim klijentima.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • sreca35 16.06.2009.

    Uzasno!!!! Ali sto mogu te jadne i nezasticene maloljetnice protiv tako poznatih osoba. Sve ce se zataskati i nikada nitko nece biti procesuiran a one ce biti obiljezene kroz cijeli zivot. A da o psihickom stanju ne govorimo. Pokvarena gamad. Trebale bi te djevojke novinama dati imena neka se zna. Fuj..

  • jedna mama 13.06.2009.

    Možda bi bilo vrijeme da se objave imena i prezimena te kreme društve, naravno, da se prije toga djevojčice maksimalno zaštite jer sam uvjerena da to nije prvi put. Treba kazniti \"kremu\" jer će se takve odvratne stvari ponavljati. I djecu iz doma je netko rodio i nisu na svijetu da bi ih bolesnici iskorištavali!

  • real 13.06.2009.

    uhite nekog penzionera sto surfa na porno stranama a ovo krem drustvo koje guzi malodobnice je nedodirljivo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare