To je to što me zanima!

Kremlj odbacuje tvrdnje da se predsjednik Putin skriva u bunkeru od početka pandemije

Prije tjedan dana, mediji su objavili da se Putin skriva u bunkeru od početka pandemije i da je tamo sagrađen identičan ured onom u Moskvi
Vidi originalni članak

Kremlj je oštro odbacio tvrdnje da predsjednik Vladimir Putin živi u bunkeru od početka pandemije. Njegov glasnogovornik priopćio je medijima da predsjednik radi od doma, iz rezidencije izvan Moskve.  

PRVO ZA UČITELJE I LIJEČNIKE Putin naredio: Sljedeći tjedan u Rusiji kreće masovno cijepljenje

Ova objava dolazi tjedan dana nakon što je litvanski portal Proekt Media optužio Putina da se skriva u bunkeru. Portal je izvijestio da su Putinu izgradili identičan ured kakvog ima u Moskvi, iako je bio u posjetu St.Petersburgu i Sočiju. Tvrde da predsjednik ima ured i u Sočiju, ali da nitko ne zna gdje je. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dancuo 14.12.2020.

    Isitna jest da to g Putina već mjesecima nitko nije vidio nigdje u javnosti

  • tvojduhadmin 14.12.2020.

    Naravno da vam neće pokazati gdje je i što radi ovo je samo maska da javnost vidi kakti da je sve laž kaj se piše .Sami procjenite kaj je teorija zavjere .ono kaj čujete pa se sakriva ili ovo u medijima što na sve strane pršti.Na nama je odluka.Promislimo malo bolje.

  • biberrr 14.12.2020.

    Zapadna propaganda! Oni bi htjeli i nepokorenu Rusiju kao svoju koloniju. Mi smo ratovali da izađemo iz Juge,pa bez ispaljenog metka pali u ruke Briselu. Danas smo jadni i gladni,ekonomski i demografski uništeni,bez nade u bolje sutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare