To je to što me zanima!

Krenuo plijeviti 'travu' u livadi pa mu u stanu pronašli 'flance'

Službenici PU zagrebačke su u nedjelju, u dva odvojena slučaja, zatekli 25-godišnjaka i 27-godišnjaka koji su krenuli plijeviti stabiljke indijske konoplje
Vidi originalni članak

U Rakitovcu kod Velike Gorice policija je u nedjelju oko 20 sati zatekla M. D. (25) kako plijevi zasađene stabljike indijske konoplje. Mladić je imao zasađenih 14 stabljika visine 45 do 60 centimetara. Priveden je u policijsku postaju. 

Istog dana, ali u 4 sata ujutro, policijski službenici su na Remetskoj cesti uočili B. F. (27) kako prilazi livadi na kojoj je bilo više stabljika indijske konoplje. Kada je mladić primijetio policajce, počeo je bježati kroz obližnju šumu te je putem odbacio torbu i lopaticu. Policajci su ga uspjeli uhvatiti nakon čega su mu pretražili stan, koji je u blizini. Pronašli su 23 stabljike indijske konoplje visine oko 20 centimetara  te 14 sjemenki. Na livadi je bilo 13 stabljika visokih oko 40 centimetara. Mladić je od ranije poznat policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 16.07.2013.

    jesi ti sarkastican ili ti to ozbiljno?

  • rudonja 15.07.2013.

    Pohvale policiji za dobro obavljen posao. Da je više takvih profesionalaca kriminala u lijepoj našoj doslovno ne bi bilo. Sad još samo da sudstvo obavi svoj posao i derne im po 3-4 godine robije, odmah ću se kao građanin osjećati sigurnije.

  • Djurke 15.07.2013.

    više ne možeš ni travu posaditi, ha?

Komentiraj...
Vidi sve komentare