To je to što me zanima!

Krenuo za Zagreb pa se prema Rijeci vratio - krivim smjerom!

Vozač auta slovenskih registracija krenuo je u četvrtak oko 9.30 sati iz Rijeke prema autocesti Rijeka-Zagreb. Kako je promet bio zatvoren, okrenuo se i vratio, ali u krivom smjeru
Vidi originalni članak

Zašto se vratio krivim smjerom ne znam. Prošli smo kraj njega, ali je on i dalje nastavio voziti, rekao nam je čitatelj koji je u četvrtak oko 9.30 sati snimio osobni automobil slovenskih registracija koji vozi krivim smjerom prema Rijeci.

Naime. vozač je krenuo od Rijeke prema naplatnim kućicama autoceste Rijeka-Zagreb. Kako je promet bio zatvoren, on se okrenuo pa je krenuo nazad za Rijeku, ali se vozio suprotnim smjerom. 

- Nazvao sam policiju da ga maknu s ceste da ne bi netko stradao - rekao nam je čitatelj.

U policiji u Rijeci potvrdili su dojavu, a policajci su odmah izašli na teren. No nisu ga pronašli. Vjerojatno je na vrijeme shvatio da vozi krivim smjerom pa je ili sišao s prometnice ili se vratio u pravi smjer. 

Ovo je već druga vožnja u krivom smjeru po hrvatskim autocestama u samo nekoliko dana. Pogledajte vozača na autocesti A3:

Idi na 24sata

Komentari 54

  • dobro jutro 20.01.2017.

    Nadje se on i u Sloveniji,ali gdje god je sisao s autoputa snimljene su plocice i za minut granicna policija ima ime i prezime

  • Ludjo 19.01.2017.

    Pa ovo nitko ne može reći da je slučajno to napravio , pa ako ništa drugo valjda idiot vidi prometne znakove koji su okrenuti naopačke ,što možda misli da ih je bura okrenula Na licu mjesta treba oduzeti vozilo i strpati ga u pržun ..

  • nori 🖖 19.01.2017.

    Uštedio na cestarini

Komentiraj...
Vidi sve komentare