To je to što me zanima!

Krešimir Milanović traži Finu: Oprostite nam 15 mil. kn duga

Krešimir Milanović, brat Zorana Milanovića, direktor je tvrtke Modestus koja je gradila luksuzne stanove u Dubrovniku i za koju je lani pokrenuta predstečajna nagodba
Vidi originalni članak

Krešimir Milanović, brat Zorana Milanovića, direktor je tvrtke Modestus koja je gradila luksuzne stanove u Dubrovniku i za koju je lani pokrenuta predstečajna nagodba. Kako piše Jutarnji list, ukupni dugovi Modestusa prema dokumentaciji iznose 38,8 milijuna kuna, a tvrtka od Fine traži oprost 15 milijuna kuna kako bi opet bila likvidna.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 84

  • AntoOpačak 16.02.2016.

    Velim Sanader je mala beba, nije farbao tunele ali nije ni plaćao obaveze.Još jedan u nizu koji se okoristio uz pomoć brata i to premijera, I neko kaže bAHATI milanović, e nije to bahatost to se zove ----------, u ovim novinama ja to ne smim reći.

  • opetsAmtu 15.02.2016.

    To je tek vrh sante leda......vidjet ćemo mi uskoro tko su oni koji su Hrvatskom ,,vedrili i oblačili,, ovih posljednjih nekoliko godina. Imaju još konaca u svojim rukama koje vuku i grčevito se bore da ih i zadrže...ali....skliže se tlo pod nogama.... povuci...potegni....čupaj, drž, nedaj.... Hasanbegoviću OTVARAJ arhive pod hitno!

  • opetsAmtu 15.02.2016.

    Hvala administratorima s 24sata, puno preglednija stranica s puno više komentara po stranici, mislim oko 20ak..., polako dolazi sve na svoje, bravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare