To je to što me zanima!

Krijumčaru odredili do 30 dana pritvora, a on tvrdi da nije kriv

Mi ćemo uložiti žalbu na odluku o istražnom zatvoru, za što imamo tri dana, a učinit ćemo to odmah sutra, kazao nam je to u nedjelju John Matek, odvjetnik po službenoj dužnosti
Vidi originalni članak

Mojem branjeniku određen je pritvor do mjesec dana zbog opasnosti od bijega, budući da je državljanin Srbije s kojom nemamo ugovor o izručenju, zbog opasnosti od ponavljanja djela te zbog osobito teških okolnosti počinjenja djela. Mi ćemo uložiti žalbu na odluku o istražnom zatvoru,  za što imamo tri dana, a učinit ćemo to odmah sutra, kazao nam je to u nedjelju John Matek, odvjetnik po službenoj dužnosti krijumčara ljudi (59) koji je uhićen dan ranije u šumi kod Donjeg Srba. 

ODREDILI MU ISTRAŽNI ZATVOR Krijumčara pronašli kod Srba, vratio se zbog prazne baterije

Podsjetimo, nakon što je probio tri policijske blokade te pobjegao u ličku šumu ostavivši 29 migranata s dvoje djece ranjene u policijskoj pucnjavi, vratio se u Srb navodno da bi napunio mobitel bez kojega se nije mogao javiti svojoj krijumčarskoj vezi. Lutao je gorama i  šumama dan i pol, navodno i ne znajući da je državnu granicu Hrvatske i Bosne i Hercegovine u tumaranju po magli i tmini, prešao u nekoliko navrata. 

- Branjenik se ne smatra krivim za djelo koje mu se stavlja na teren, ni na način na koji ga se tereti  - rekao je branitelj Matek. 

VRATIO SE ODAKLE JE POBJEGAO Krijumčar se izgubio u magli? Lutao šumom, nije znao gdje je

Podsjetimo, 59-godišnjaka su prijavili zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma i pokušaja teškog ubojstva.

U naletu na treću policijsku barikadu policajka je, kako ga se tereti, morala skočiti u stranu kako je ne bi pregazio furgonom

Idi na 24sata

Komentari 70

  • rođo101 04.06.2018.

    A sad mi je jasno cemu ova cijela hajka oko postupanja policije i pucanja. Pucali su na srbina,pa zato se danas aca nedeljom u 2 pjeni cijeli dan i trazi krivnju i osudu hrvatske policije. Da su pucali na hrvata niko se nebi bunio .

  • _Varešak_ 03.06.2018.

    Nije on kriv,nego je taj odvjetnik kriv.

  • 03.06.2018.

    Jučer je pisalo da je priznal.... kaj priznanje nije priznanje krivnje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare