To je to što me zanima!

Kustić kriv za sudar: Kolindin savjetnik slomio ključnu kost...

Uslijed udara vozila došlo je do zanošenja BMW-a koji je udario u Fiat vukovarskih registarskih oznaka, koji je stajao pred raskrižjem i čekao da se uključi u promet
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 2.30 sati u petak 8. sudjelovala su tri osobna vozila, a pet osoba je ozlijeđeno, od čega dvoje ljudi teže.

Nakon okončanja očevida utvrđeno je da je 43-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u raskrižju cesta kod mjesta Bobota, oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu koje je dolazilo iz smjera Osijeka u smjeru Vukovara, a kojim je upravljao 25-godišnjak.

Uslijed udara vozila došlo je do zanošenja BMW-a koje je udarilo u osobno vozilo Fiat vukovarskih registarskih oznaka, koje se nalazilo zaustavljeno prije raskrižja čekajući uključenje u promet.

U prometnoj nesreći teže su ozlijeđeni 25-godišnji suvozač iz osobnog automobila osječkih registarskih oznaka i suvozač u osobnom vozilu zagrebačkih registarskih oznaka (39-godišnjak).

Riječ je o Tomislav Madžaru, savjetniku predsjednice za zdravstvo i sport, koji je bio suvozač u BMW-u. On je slomio ključnu kost i dva rebra. Zbrinuli su ga u bolnici u Vukovaru pa prevezli u zagrebački KBC Sestre milosrdnice. Navodno se s dodjele Trofeja Hrvatskog nogometnog saveza u Vukovaru vraćao u Osijek.

Kako neslužbeno doznajemo, BMW-om je upravljao Marijan Kustić, saborski zastupnik HDZ-a i direktor natjecanja i infrastrukture Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

TEŠKO OZLIJEĐEN Kolindin savjetnik slomio dva rebra i ključnu kost u nesreći

Lakše su ozlijeđeni i vozači osobnih automobila. 

Po dolasku policije na mjesto događaja svi sudionici su aklotestirani te nije utvrđena prisutnost alkohoa).

Svim ozlijeđenim osobama je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vukovaru, dok je 43-godišnjaku koji je prouzročio prometnu nesreću izuzet uzorak krvi i urina.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Krešo_1_1 11.06.2018.

    Uhljebi. Umjesto da se sakriju u mišju rupu oni se slikaju

  • stari mudrac 11.06.2018.

    "Riječ je o Tomislav Madžaru, savjetniku predsjednice za zdravstvo i sport...." eto, ja sam bio uvjeren da je kolinda predsjednica države, kad ono ispada da je šefica zdravstva i sporta!

  • maxim m 11.06.2018.

    ko ti dade vozačku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare