To je to što me zanima!

Krivolovci propucali balkonska vrata, metak im uletio u sobu

Krivolovci su u Marini kod Trogira lovili šljuke. Pucajući posvuda pogodili su kuću obitelji Jozipović. Ubrzo je došla policija koja je zbog pucnjave tražila pojačanje
Vidi originalni članak

Grupa krivolovaca se u petak popodne 'raspištoljila' u Marini kod Trogira i hvatajući šljuke propucala balkonska vrata na kući obitelji Jozipović. Metak većeg kalibra probio je vrata, odbio se od stropa i pao na pod bračne sobe Markice i Vjekoslave Jozipović. Srećom, u tom su trenutku Jozipovići sa svoje troje djece i Markičinom majkom bili u sedam metara udaljenom dnevnom boravku. 

- Grijali smo se, gledali televiziju i oko 16.30 sati smo začuli pucanj. Nije me iznenadio jer lovci često pucaju u obližnjoj udolini - kaže Markica. 

Nakon dvadesetak minuta Vjekoslava je otišla u sobu i vidjela polomljeni nosač zastora na podu sobe. Pozvala je supruga koji je uočio rupu na vratima i metak. Pozvali su policiju, a patrola je odmah zatražila pojačanje zbog pucnjave iz svih smjerova. 

- Ptice su se spustile s brda zbog hladnoće, a lovci navalili pucati sa svih strana. Čudo je da jedan drugog ne ubiju - objašnjava Vjekoslava lovačku pomamu. 

Majka zahvaljuje Bogu što metak nije doletio u boravak i ozlijedio nekoga. Policajci su napravili raciju i uskoro pohvatali petoricu krivolovaca. Mati M. (61), Branku F. (53), Marku J. (49), Robertu B. (41) i Anti M. (33) su oduzeli puške, municiju, oružane listove i šljuke koje su ulovili. Nakon krim obrade će utvrditi da li je netko od njih ispalio opasan hitac. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • muranje 12.02.2012.

    ufffffff,jaooo,jojjjj

  • TomicaValjavec 12.02.2012.

    nisu to čista posla, radi se o dvije stvari, ili lovci nisu bili u lovu na šljuke jer tada bi koristili sačmeno streljivo koje nema efekta ozbiljnijeg ozlježivanja iznad 100m , ili je netko lovcima smjestio pucajući u prozor olovnim zrnom oružja užljebljenih cijevi

  • miki007zgb 11.02.2012.

    znate li šta su lovci?? naoružana skupina ljudi koji idu kroz šumu u birtiju!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare