To je to što me zanima!

'Kriza u ovoj stranci rješava se dijalogom, a ne ultimatumima'

Sljedećih šest dana inzistirat ću na seriji sastanaka sa kolegama na svim razinama u stranci te do završetka tih sastanaka neću donijeti niti jednu stranačku odluku, piše Sinčić
Vidi originalni članak

Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik Živog zida, obratio se javnosti priopćenjem nakon što je jutros u 10 sati istekao ultimatum koji je Ivan Pernar sinoć postavio Vladimiri Palfi.

- S obzirom na veliku količinu informacija koje se u kratkom vremenu pojavljuju u medijima i na količinu emocija, kao najodgovornija osoba u stranci imam obvezu prema biračima, javnosti i članovima postupati zrelo i trezveno, kao odgovoran čovjek i odgovoran političar, piše Sinčić i dodaje:

'REKLA MI JE DA IZAĐEM' Pernar: Rekao sam Palfi da do 10 sati preda svoju ostavku...

- Sljedećih šest dana inzistirat ću na seriji sastanaka sa kolegama na svim razinama u stranci te do završetka tih sastanaka neću donijeti niti jednu stranačku odluku. Kriza u stranci rješava se dijalogom, a ne ultimatumima.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • dahhmal 07.06.2019.

    E moj Vilibore vi Bunjcu dali ruku a ode vam sve do ramena nisi cul za narodnu ko sa vragom tikve sadi ........

  • Liliana_1 07.06.2019.

    Stari gotovo je uzmi te euriće jer ti je to zadnji uspjeh.

  • branimir220250 06.06.2019.

    A i ti si dodijao i bogu i svijetu, svojim populističim pričicama za mališane. Odrasti već jednom, kad znamo da se opametit nemožeš❌❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare