To je to što me zanima!

Krsnik vještaku: Zrno se tako ne odbija ni u crtiću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vještak Vojin Maštruka i dalje ostaje pri tvrdnji da je policajca Ivana Grbavca ubio zrno Kazimira Dužnovića. Odvjetniku Krsniku iskaz je izmišljen
Vidi originalni članak

Vještak balističar Vojin Maštruko nastavio je na zagrebačkom sudu odgovarati na pitanja branitelja Kazimira Dužnovića (29), kojeg terete za krvavu pljačku banke u Sesvetama. Ostao je kod tvrdnje kako je policajca Ivana Grbavca (24) ubilo zrno rumunjske proizvodnje, koje je koristio Dužnović.
- Metak je pogodio između zida i ormara, dio košuljice zrna je pao iza ormara, dio na pod, a ostatak se odbio i pogodio policajca u leđa te ga usmrtio - objasnio je vještak Maštruko.
- To ne bi ni u crtanim filmovima prošlo - komentirao je branitelj Krešimir Krsnik, koji je iskaz nazvao izmišljenim. Vještak je rekao da je Dužnović taj hitac ispalio u sekundi koju nadzorna kamera nije zabilježila, dok obrana tvrdi da je pucao nakon što je policajac već padao. Obrana je spomenula da stručnjaci tvrde da se metak ne može odbiti pod kutem većim od 15 stupnjeva. Vještak je izračunao da se smrtonosni metak odbio pod kutem između 90 i 100 stupnjeva te dodao da se u ovom slučaju radi o neobičnom odbijanju zrna, što ovisi o podlozi i vrsti metka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ManicMiner 23.04.2010.

    Cini se da oni njega dobro hrane tamo.... druga stvar...i da se odbio metak od policajca....to ne umanjuje krivicu ovog mulca koji je inicirao pucnjavu....kriv je i tocka...treba ga zatvorit na dozivotnu s kruh i voda dijetom....

  • Webeto 23.04.2010.

    Kako se lik udebljo....isuse

  • mali_plavi 23.04.2010.

    Koliko je metaka tamo ispaljeno ni ja nebi isključio mogućnost da ga je kolega ubio al da majmun nije mahao kalašem do toga nebi ni došlo. Al vidim da hrvatska javnost jako želi vidjet Kazu čim prije na slobodi. Nek njima uđe s kalašom u dućan-banku-kladionicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare