To je to što me zanima!

Krštenje van pameti: Pop bebu agresivno uranja u vodu, ona vrišti, a majka urla od očaja

Krstio sam puno djece. Kad sam vidio da je ova beba pod stresom, nastojao sam ritual završiti što prije, rekao je svećenik, ali ni isprika ga neće spasiti tužbe roditelja protiv njega
Vidi originalni članak

Majka djeteta koje se krstilo u nedjelju u Limassolu na Cipru najavila je tužbu protiv svećenika koji je držao ceremoniju krštenja, jer je bio izrazito grub prema bebi, agresivno ju je uronjavao u posvećenu vodu, beba je cijelo vrijeme plakala, a nakon ceremonije bila je puna modrica.

Majka u jednom trenutku izlazi van, jer nije mogla gledati to mučenje, a svećenik je uporno odbijao prestati.

POGLEDAJTE VIDEO: Svećenik bebu agresivno uranja u vodu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vikali smo na njega, govorili smo mu da prestane, a on je samo rekao 'ja tako krstim, pustite me da odradim svoj posao' i nastavio. Taj svećenik nam je uništio najljepši dan, a bebu smo odveli kod liječnika i 24 sata nakon incidenta je još uvijek u šoku - ispričala je majka Ntina Shitta, koja je šokantnu snimku krštenja objavila na Facebooku.

- Krstio sam puno djece. Kad sam vidio da je ova beba pod stresom, nastojao sam ritual završiti što prije - rekao je svećenik medijima na Cipru, ali ni isprika ga neće spasiti tužbe roditelja protiv njega.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • os-lega 25.10.2020.

    Imali su oni i jače rituale ´90 godina po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini pa nitko nije pisao da je šokantno, a sada je?!

  • issavis 22.10.2020.

    Majka je jriva sto ga je divela na takve barbarske ibicaje

  • Timpan 22.10.2020.

    Tu ima dva pitanja, čemu uopće krštenje i zašto na taj način?

Komentiraj...
Vidi sve komentare