To je to što me zanima!

Krstičević: Što je više napadaju to je više hrvatski narod voli...

Ministar obrane prokomentirao je prozivke na Kolindin račun zbog afere Municija u MORH-u, ali i slanja torte te pjevanja na Bandićevom rođendanu
Vidi originalni članak

Ministar obrane Damir Krstičević rekao je u srijedu kako predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović kontinuirano napadaju ali i da, što je više napadaju, to je hrvatski narod više voli.

- Predsjednicu u kontinuitetu napadaju. A koliko mi se čini, jer idemo dosta po terenu - što je više napadaju to je više hrvatski narod voli. Zbog njih, ali i zbog Hrvatske uvjeren sam da će predsjednica pobijediti i ponoviti mandat, rekao je Krstičević novinarima na konferenciji 'Budućnost hrvatske obrambene industrije i nove tehnologije'.

Ministar obrane tako je komentirao prozivke na račun aktualne predsjednice zbog afere Municija u MORH-u ali i slanja torte te pjevanja na rođendanu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

CROBAROMETAR Grabar Kitarović i dalje vodi, a potpora je pala gotovo svima

Krstičević je i mišljenja kako, nakon prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, nema napadanije osobe od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Upitan što će poduzeti nakon zadnje afere u MORH-u odgovorio je kako je ta situacija "riješena onako kako treba" te su poslane potrebne poruke.

-Idemo dalje fokusirani na razvoj sposobnosti Hrvatske vojske. Jasna je poruka bilo kome tko radi nepošteno i nečasno. Imamo snagu obračunati se sa svim time, poručio je resorni ministar. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare