To je to što me zanima!

Iskrcavanje u Dubrovniku: Po Hrvate s kruzera došli busevi

Kruzer na kojem su 93 Hrvata trebao je stići u Dubrovnik 28. svibnja, no nije stao u Italiji kako je bilo predviđeno pa je stigao dva dana ranije. Na njemu je i posada iz Albanije, Srbije, Italije, BiH, Slovenije...
Vidi originalni članak

Kruzer Carnival Breeze usidrio se u utorak ujutro kraj otočića Daksa kod Dubrovnika. Samo koji sat kasnije uplovio je u Dubrovnik i počeo je iskrcaj posade među kojom su 93 hrvatska pomorca.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Mama, stižem na kupus!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo, uplovio je u grad, taman smo ga vezali. Krenulo je iskrcavanje, već dolaze autobusi po ljude. Ne znam vam hoće li ostajati u izolaciji, ne pitajte mene to - kazali su nam iz dubrovačke Lučke uprave nešto iza 11 sati.

Kruzer na kojem su 93 Hrvata trebao je stići u Dubrovnik 28. svibnja, no nije stao u Italiji kako je bilo predviđeno pa je stigao dva dana ranije.

Pogledajte video: I prije tjedan dana u Dubrovnik je uplovio kruzer

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim Hrvata, na njemu je i ostatak posade iz Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Srbije, Italije, Bjelorusije i Bugarske.

MARKOTIĆ O EPIDEMIJI 'Nula novozaraženih? Treba još razloga za proglašenje kraja...'

Prema uputama epidemiologa, pomorci će ovisno o udaljenosti destinacije dalje do svojih kuća ići autobusima i charter letovima.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 26.05.2020.

    Bravo Hrvatska!!!

  • 26.05.2020.

    Ma ko je doso

  • 26.05.2020.

    Sta vam je ljudi vracaju sve odakle su dosli kakva sezona kakvi turist...

Komentiraj...
Vidi sve komentare