To je to što me zanima!

Krvava kruna Romanovih - završili s metkom u potiljku

Vladali su gotovo šestinom zemaljske kugle, ratovali sa svim svjetskim silama, ali i bili saveznici sa svakom, iznjedrili su 20 careva i carica, cijelo vrijeme držeći apsolutnu vlast koju nisu dijelili ni sa kim
Vidi originalni članak

“Što to znači. Nisam razumio. Možete li pročitati ponovo”, pitao je posljednji okrunjeni car Nikola II. u podrumu kuće Ipatijev u Jekaterinburgu Jakova Jurovskog, šefa lokalne Čeke (prve sovjetske tajne policije). Jurovski mu je upravo pročitao presudu u kojoj njega i obitelj Uralski komitet osuđuje na smrt.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 61

  • Miške 16.03.2020.

    Kad je sve to tako lijepo Englez kronološki napisao, zašto je prešutio činjenicu, da su Englezi direktno krivi za brutalno pogubljenje carske familije i te drage dječice. Naime, car Nikolaj je molio svog bratića engleskog kralja da ih primi u azil. Brod je bio spreman. Engleski kralj je to bahato odbio kao i drugi "bratići" kraljevi. Onda je Nikola molio da prime bar djecu i caricu Aleksandru. I to je Englez odbio. Sjebao ih je kao i Hrvate na Bleiburgu . A sad liji krokodilske suze. A tko je Lenjinu omogućio povratak iz Švicarske u plombiranom vlaku ? Opet bratić Wilhem..

  • Velečasni 1 16.03.2020.

    Što ste navalili sa tim Romanovima? 21. st. je. Koga briga za njih.

  • ćufta 16.03.2020.

    **** Admin **** : Poštovani, hvala vam na ukazanoj pogrešci, Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare