To je to što me zanima!

Krvavi obračun u Slavonskom Brodu: Nožem izbo muškarca u dućanu, policija ga ubrzo našla

Kako se neslužbeno doznaje, muškarci su se posvađali u dućanu, a napadač je u jednom trenu izvukao nož. Žrtva se branila i nadražujućim sprejem poprskao napadača kojeg je policija ubrzo pronašla
Vidi originalni članak

Još nepoznati muškarac izbo je oko 9 sati drugog u trgovini u Slavonskom Brodu. Policija je 20-ak minuta kasnije uhitila muškarca kojeg se sumnjiči da je napao drugog.

Ispred trgovine su policajci i Hitna pomoć koja je ozlijeđenog muškarca odvela u bolnicu. No, kako javlja naš reporter, ranjeni muškarac sam je išetao iz trgovine, no točna težina ozljeda znat će se nakon što mu liječnici saniraju sve ozljede.

Kako se neslužbeno doznaje, svađa je počela u poslovnici, kod ormarića za kupce. Napadač je navodno u jednom trenu izvadio nož i nasrnuo na žrtvu, a drugi je muškarac izvadio sprej i poprskao ga po licu te se nastavio braniti.

Napadač je ubrzo pobjegao, no policija ga je uhvatila. Zbog obračuna i nadražujućeg spreja, kupci ne mogu trenutno u trgovinu.

Više detalja o samom obračunu znat će se nakon očevida koji je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • IvanDakovic_1 08.07.2022.

    To je društvo u kojem živimo

  • raven1 08.07.2022.

    hvala bogu da je čovjek sa sobom nosio suzavac, da nije već bi bio pokojni. a što mu onda vrijedi da je ubojica dobio 3-4 godine zatvora ? i ja nosim suzavac, nek me osuđuju ovi komentatori s portala.....sigurno je sigurno.

  • 08.07.2022.

    Ovi su bili spremni za fajt. Jedan noz drugi sprej😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare