To je to što me zanima!

'Ku*ko, prestani hraniti gladne mačiće, završit ćeš na Hitnoj...'

Objava se širi društvenim mrežama, a prestrašena gospođa više im se ne usudi dati jesti. Imala je namjeru pripitomiti mačiće i odvesti ih kastrirati, no sada je u strahu
Vidi originalni članak

Jedna žena iz Zadra tvrdi da je doživjela nevjerojatno poniženje i prijetnje stanara svog kvarta jer se smilovala i nahranila pet mačića i njihovu mamu koja je lutalica, piše Kalelarga.info.

OSJEČANIN MOLI 'Dok sam ja na kemoterapiji, ima li netko da mi pazi na psa?'

Naime, upućene su joj ozbiljne prijetnje da će nastavi li ih hraniti završiti na Hitnoj.

Objava o tome širi se društvenim mrežama, a prestrašena gospođa više im se ne usudi dati jesti. Imala je namjeru pripitomiti mačiće i odvesti ih kastrirati. Evo što piše u njenoj objavi:

Idi na 24sata

Komentari 164

  • šimešime 08.09.2020.

    Što radi zadarska policija?

  • no siki 06.09.2020.

    živim na poluotoku u Zadru, volim životinje ali mačaka je stvarno previše, evo i sad kroz prozor u dvorištu vidim 6 mačaka,3 su skotne znači 15 novih mačaka. Nadležni bi trebali mačke poloviti i sterilizirati, a gospođe koje hrane mačke samo molim da ne bacaju hranu ispred ulaznih vrata i ne mislim na suhu mačju hranu nego na otpatke s ribarnice-glave srdela i iznutrice, kokošje glave i nogice iz mesarni jer te mačke su toliko site da te glave i crijeva ostaju ispred ulaznih vrata, osmrde se pa se na to skupljaju rojevi muha, a moje dijete mora preko tog smrada i odvratnih sažvakanih glava ući u zgradu. Na podu su crne masne fleke koje se ne mogu oprati. Volila bi viditi što bi gospođe rekle da njihova unučad vidi takve prizore na povratku iz škole!!! Ako svaka ta gospoda uzme kući jednu obožavanu mačku koja je jadna umrla od gladi ma da štakor kraj nje stoji bez ikakvog straha da će biti pojeden, riješili smo problem! Onda nek doma po pragu baca iznutrice, a prozor od dnevnog boravka nek joj bude uvijek zatvoren kao i moj jer se ne može od smrada mačje mokraće i izmeta otvarati. Nemam ništa protiv životinja ali svakoj toj gospođi sam kad ju ugledam kako ide s kesom sirovih glava rekla, i ubuduće ću svaki put reći da pokupi otpatke koje je ostavila ispred ulaznih vrata zgrade u kojoj živi moja obitelj jer ja njoj ispred kuće ne ostavljan sirove glave životinja.Obično gospođa urla na mene da sam nehumana i da su mačke gladne. Toliko o gospođama!

  • Jedan od Asova 06.09.2020.

    Ovu gospođu treba nagraditi a sastavljaču ili sastavljačima teksta prijetnji treba dobru novčanu kaznu zviznut tako da se ohlade glave prijetnjama i omalovažavanja drugi osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare