To je to što me zanima!

Kuća strave brutalnog ubojice: 'Smuči nam se kad je gledamo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Susjedi čovjeka koji je ubio četvero ljudi, među kojima i svoju majku, ne žele ni gledati u njegov dom. Reporteri Dnevnog Avaza snimili su unutrašnjost kuće u kojoj je boravio...
Vidi originalni članak

Edin Gačić je 4. veljače u Podorašacu kraj Konjica u BiH brutalno ubio Sauda Sultanića i pobjegao. Pet dana kasnije u Suhodolu je likvidirao policajca Mahira Begića. Više od 1200 policajaca bilo je uključeno u potragu za njim, a mještani u tim krajevima danima nisu izlazili iz kuća. Gačića je policija locirala i ubila prije dva dana, nakon obračuna.

SUSJEDA OKRUTNOG UBOJICE Starica pomagala Gačiću: 'Bio je lijep kao lutka, žao mi ga je'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gačić je godinama sijao strah. Još 199. godine ubio je svog ratnog suborca Ismeta Gunića, a 2002. je ubio vlastitu majku.

Susjedi ne mogu ni gledati prema kući

Reporteri Dnevnog avaza snimili su unutrašnjost njegove kuće u Brđanima. Na vratima su zakucane daske, prozorska stakla su razbijena. Vidi se unutrašnjost ostave u kojoj nema ništa osim nekoliko bačvi i jednog štednjaka. 

U ŠUMI POD SNIJEGOM Ubojica se skrivao u skloništu od granja: Bio spreman na sve!

Susjedi su rekli kako ne mogu ni pogledati u pravcu te kuće bez da im se smuči. Dvorištu se ne približavaju.

Bez trunke grižnje savjesti: Odlučio sam ubiti majku

Gačić je nakon ubojstva majke 2002., kako piše Hayat.ba, policajcima dao jezivu izjavu u kojoj bez trunke grižnje savjesti priča zašto ju je ubio.

Rekao je da je 17. kolovoza  2002. godine dobio “korištenje pogodnosti u smislu desetogodišnjeg dopusta iz KPZ Zenica” gdje je izdržavao kaznu. Dalje navodi da je starateljstvo nad njim dobila njegova majka Sifeta.

OBRAČUN S UBOJICOM: 'Uzeo sam pušku, da policija nije ubila Edina Gačića, ja bih'

- Nakon što je potpisala izjavu kojom garantira za mene, nas dvoje smo se autobusom uputili u Sarajevu gdje sam po običaju boravio u stanu u kojem živi Sifeta u ulici Envera Šehovića broj 23. Imajući vremena da razmišljam o svemu prilikom mog boravka u Zenici odlučio sam da lišim života Sifetu iz razloga što je cijeli život nada mnom vršila razne oblike zlostavljanja, što još pamtim kao mali, a što se nastavilo i kasnije. Jedan od razloga za tu moju odluku bio je i njen omalovažavajući odnos prema meni - rekao je tada.

KRAJ SVIREPOG UBOJICE Pucao na njih kod Kiseljaka: Policija je ubila Edina Gačića

Rekao je kako ga je majka često posjećivala dok je izdržavao kaznu u zatvoru u Zenici, ali je dodao da je”znao da to radi zbog licemjerja i da zadovolji proceduru.”

Idi na 24sata

Komentari 26

  • xnet0822 15.02.2019.

    Sad kad ga više nema, kuća se može slobodno srušiti kad susjedi kažu da je ukleta !

  • argument73 15.02.2019.

    Sad su otisli u posjet kad je sve gotovo.Gdje je drzava bila ranije da pozvoni na vrata tom mentalnom bolesniku,da ga zatvori na vrijeme ili da ga lijece na odgovarajuci nacin.Drzava je znala zadnjih 20 godina da je on psihicki bolestan ,da ima psihozu,shizofreniju i da je opasan za okolinu.Mogao je on lako ubiti jos ne duznih ljudi ,jer jednostavno drzava ne funkcionira..Ovaj covjek je bio bolestan i ubijao je iz samo sebi objasnjivih razloga.Samo je on imao u svojoj glavi motiv za ubojstvo .Oni koji misle da je ubio ove 4 osobe iz nekog koristoljublja,profita,vjerskih razloga ili nekih drugih moraju pod hitno i oni na strucni pregled.Ne zna se tko je jadniji drzava ili ovaj bolesni covjek...fuuj

  • kapela 15.02.2019.

    Ima takvih jo puno u bosni

Komentiraj...
Vidi sve komentare