To je to što me zanima!

Kujundžić i Bandić na sastanku o partnerstvu za Imunološki

Radnicima IMZ-a, kojima su za ovu godinu osigurane plaće u proračunu, poručio je da će njihova radna mjesta biti sačuvana, a želi i da što prije počnu raditi
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Milan Kujundžić najavio je razgovore s Gradom Zagrebom, ali i drugim potencijalnim partnerima o spašavanju Imunološkog zavoda. Nakon sastanka s gradončelnikom Milanom Bandićem, rekao je kako je to bio radni, preliminarni sastanak i ništa više. Najavio je nastavak razgovora za 15-ak dana.

- Dalje ćemo razgovarati ako je Grad Zagreb zainteresiran biti partner u izgradnji novog Imunološkog. Ako su ozbiljni partneri, tim bolje. Vlada je zainteresirana za sve ozbiljne partnere. Vidjet ćemo, za 15-ak dana ćemo imati brojeve i onda sjedamo za stol pa se razgovaramo, kako s Gradom Zagrebom tako i s drugim potencijalnim partnerima- rekao je Kujundžić.
Istaknuo je kako će razgovarati sa svima, uključujući i sindikate.

- Nadam se da će se ozbiljnije ponašati, a ne napuštati sastanke- poručio je.

Na pitanje kako mu se čini plan Grada Zagreba, ponovio je kako je to preliminiarni plan.

- To je preliminarni plan gdje postoji dobra volja pokušati što prije izgraditi novi Imunološki, a za sve drugo je prerano govoriti- rekao je. 

Na pitanje koji su uvjeti koje potencijalni partneri moraju imati, Kujundžić je naglasio da su to vjerodostojnost i novac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • liliana 27.01.2017.

    Eh kada ćemo se ovoga riješiti,taj nas je ogolio.Tko glasa za Bandića taj stvarno ne razumije šta se događa.On unajmii prostor od 800m2 za 80000kn mjesečno na deset godina i plati uređenje 600000kn tog prostora,odnosno mi platimo.Nitko ne pita od koga je unajmio ta prostor na deset godina i tko će dobiti te milijune.

  • 19.01.2017.

    Na stranu kaj bu bilo sa IZ, nadajmo se da bu opet proradil, ali čula sam neku bijesnu cifru potrebnu da proradi. Moje je pitanje: zakaj se mora graditi nova zgrada, pa pun Zagreb je praznih zgradurina, ziher bi bilo jeftinije temeljito urediti neku postojeću zgradu. Stara jezgra grada je prekrasna, samo treba uređivati, održavati i dati tim zgradama život i funkciju. Ispada da se sramimo svojeg grada, samo grade staklom i betonom, a naša povijest propada. Sramota!

  • nijetebriga 19.01.2017.

    Od kad se ova spunica sa Imunoloskim povlaci u javnosti pa se nije sjetio nego sad..Ne, to Bandicevo nudjenje nema opet bas nista sa nadolazecim izborima... ☺ Nije se njemu lako odreci fotelje, kao da je dobio od kuma za krstenje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare