News

Komentari 8

Kujundžić i Bandić na sastanku o partnerstvu za Imunološki

Kujundžić i Bandić na sastanku o partnerstvu za Imunološki

Radnicima IMZ-a, kojima su za ovu godinu osigurane plaće u proračunu, poručio je da će njihova radna mjesta biti sačuvana, a želi i da što prije počnu raditi

Ministar zdravstva Milan Kujundžić najavio je razgovore s Gradom Zagrebom, ali i drugim potencijalnim partnerima o spašavanju Imunološkog zavoda. Nakon sastanka s gradončelnikom Milanom Bandićem, rekao je kako je to bio radni, preliminarni sastanak i ništa više. Najavio je nastavak razgovora za 15-ak dana.

- Dalje ćemo razgovarati ako je Grad Zagreb zainteresiran biti partner u izgradnji novog Imunološkog. Ako su ozbiljni partneri, tim bolje. Vlada je zainteresirana za sve ozbiljne partnere. Vidjet ćemo, za 15-ak dana ćemo imati brojeve i onda sjedamo za stol pa se razgovaramo, kako s Gradom Zagrebom tako i s drugim potencijalnim partnerima- rekao je Kujundžić.
Istaknuo je kako će razgovarati sa svima, uključujući i sindikate.

- Nadam se da će se ozbiljnije ponašati, a ne napuštati sastanke- poručio je.

Na pitanje kako mu se čini plan Grada Zagreba, ponovio je kako je to preliminiarni plan.

- To je preliminarni plan gdje postoji dobra volja pokušati što prije izgraditi novi Imunološki, a za sve drugo je prerano govoriti- rekao je. 

Na pitanje koji su uvjeti koje potencijalni partneri moraju imati, Kujundžić je naglasio da su to vjerodostojnost i novac.

Najčitaniji članci