To je to što me zanima!

Kujundžić tvrdi: U četvrtak će se znati rezultati inspekcije

Matteo Ružić (22) preminuo je na rukama prolaznika u nedjelju poslijepodne. Prva Hitna pomoć koja je stigla na intervenciju došla je bez liječnika
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Milan Kujundžić je u srijedu potvrdio za Dnevnik Nove TV da će rezultati službene istrage tragedije u Zaprešiću biti će poznati u četvrtak. Kujundžić je također izjavio da, prema dosadašnjim rezultatima inspekcije, služba nije zakazala.

U četvrtak bi se trebao održati i prosvjed ispred Ministarstva zdravstva. 

POKOPALI MLADIĆA Tuga i bol: Mattea Ružića (22) su ispratili s bijelim ružama...

- Moj Matteo poput psa mrtav je satima ležao na cesti, a mogao je biti živ (...) Itekako sam svjesna da ćete i ovu pogrešku zataškati i da ćete i dalje mirno spavati. Zar životi tvoje djece vrijede više od života moga Mattea? - napisala je majka preminulog mladića (22). Reagirala je i Hrvatska liječnička komora - tražit će sve podatke do kojih su došli u istrazi.

SHRVANI OTAC Tuga u Zaprešiću: "Mojeg sina Mattea više ništa neće vratiti"

- Komora očekuje da nam se kompletna dokumentacija sukladno uobičajenoj proceduri dostavi kako bi mogli dati svoje mišljenje. Također, Komora planira provesti stručni nadzor nad radom cijelog Zavoda za Hitnu medicinu zagrebačke županije - rekao je  Krešimir Luetić, v.d. predsjednika Hrvatske liječničke komore. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • zdubic 16.08.2018.

    Kakva inspekcija, da li prepoznaješ sebe.?

  • Chrisialex 16.08.2018.

    Svi vi koji trazite ostavku jednog Ministra ste krivi za smrt toga mladica. Ako je satima lezao kao pas na ulici ,kako tvrdi majka,zasto mu vi koji ste bili prisutni niste odmah pomogli i prvu pomoc pruzili kako je to u zivotu normalno dok dode hitna pomoc? Ili je trebao sam ministar na lice mjesta doci da ga spasi? Samo kritizirati i za sve kriviti politicare to je najlakse a svi mi ne poduzimamo nista da nekog spasimo.

  • Hiroo_Onoda 16.08.2018.

    Nije zakazala služba, zakazao je ministar. Bar je to svima jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare