To je to što me zanima!

Kulinarski show u Dubrovniku oduševio sve: Majstor kuhinje

U 14 gradova Hrvatske gdje će se Festival održati u razdoblju od ožujka 2016. do siječnja 2017. godine, renomirani chef Ognjenović će hranom povezivati sve dijelove zemlje
Vidi originalni članak

U sklopu Poslovnog uzleta i festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova pod nazivom 'Moja poduzetna Hrvatska' koji se danas održavaju u Dubrovniku, održan je kulinarski show na čelu sa jednim od ponajboljih hrvatskih kuhara Brankom Ognjenovićem, piše Poslovni dnevnik.

U 14 gradova Republike Hrvatske gdje će se Festival održati u razdoblju od ožujka 2016. do siječnja 2017. godine, renomirani chef  Ognjenović će hranom povezivati sve dijelove Republike Hrvatske.  

Riječ je o majstoru kuhinje posvećenom spajanju tradicije i inovativnosti, o pravom kulinarskom akademiku, gastro profesionalcu koji nam je otkrio da je da će postati kuhar znao - od vrtića.

Osim što posjeduje laskavu titulu World Master Chefa i iskustvo iz ponajboljih svjetskih i hrvatskih restorana, Branko Ognjenović je i poznati humanitarac koji svojom srdačnošću rado razveseli i one najmanje. Za sebe kaže da kad ne kuha, ipak razmišlja ili o kuhanju ili o humanitarnom radu i to radu s djecom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fallout2 18.03.2016.

    sad neko razmišlja "yami moram stići na svih 14"

Komentiraj...
Vidi sve komentare