To je to što me zanima!

Kulturnu djelatnicu sumnjiče da je zlouporabila ovlasti

Ne navodeći više podataka o toj djelatnici ni o tome o kojoj je ustanovi riječ, policija navodi da je nakon kriminalističke istrage kazneno prijavljena
Vidi originalni članak

Primorsko-goranska policija kazneno je prijavila 48-godišnju djelatnicu ustanove koja se bavi kulturom pod sumnjom da je od rujna 2014. do travnja 2016. unosila neistinite podatke u evidencije rada i tako je omogućila da šest osoba stekne protupravnu imovinsku korist od 9000 kuna, izvijestili su u četvrtak iz primorsko-goranske Policijske uprave.

Ne navodeći više podataka o toj djelatnici ni o tome o kojoj je ustanovi riječ, policija navodi da je nakon kriminalističke istrage kazneno prijavljena zbog sumnje na zloporabu položaja i ovlasti te krivotvorenje službene ili poslovne isprave.

Osumnjičena je da je kao djelatnica te ustanove  od 1. rujna 2014. do 30. travnja 2016. unošenjem neistinitih podataka u evidencije rada omogućila stjecanje protupravne imovinske koristi osobama koje s obzirom na svoj status nisu mogle raditi, a riječ je o šest osoba koje su stekle protupravnu imovinsku korist oko 9000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • leo@ 25.03.2017.

    Gdja iz ovog članka uzela 9 tisuća kuna i dobit će drastičnu kaznu a gospoda iz prethodnog članka gosp Kruljac i gosp Rimac uzeli 58 milijuna i jedan oslobođen a drugi dobio godinu dana što mu je zamjenjeno za rad za opće dobro....Lijepa naša Hrvatska....

  • ilmare 23.03.2017.

    Dobro da nisu stavili iznos u lipama... nekako bi djelovalo "strašno " puno novaca..I to za ŠEST osoba... E ,jesu stvarno...:))))

  • Hiroo_Onoda 23.03.2017.

    Koja svota!! I još tome iz državnog proračuna! Inače, jedan saborski zastupnik godišnje košta hrvatski narod oko 360000 kuna, a svi zajedno oko 55 miliona. . . . A ova gospođa oštetila državu za oko 400 kuna mjesečno u inkriminiranom razdoblju. Jel su je u lancima priveli na razgovor? Pa ona sa tako smješno malim iznosom zapravo sramoti naše ljepljivoprstiće, a ujedno i cijelu lopovsku profesiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare