To je to što me zanima!

Kumrovec se zabijelio: 'Palo je toliko tuče... Ovo sve u samo pola sata! Vrt nam je uništen'

U Klanjcu i Kumrovcu su morali intervenirati i vatrogasci zbog prodora vode u podrumske prostorije, izvijestili su iz Ravnateljstva civilne zaštite
Vidi originalni članak

Jaka tuča koja je počela u četvrtak poslijepodne padati u Sloveniji stigla je i u Hrvatsku. Među najjače pogođenim područjima je i Kumrovec koji se zbog tuče cijeli zabijelio. 

- Pola sata prije samo se kupali u bazenu. Onda se nebo počelo crniti, pa je počela sitna kiša, postajala je sve veća i u pola sata je sve postalo bijelo! - ispričao nam je čitatelj iz Kumrovca koji nam je poslao i fotografije nakon tuče. 

- Vidite da nam je nevrijeme potrgalo drvo. Imamo vrt koji je uništen, a vinograd još nismo vidjeli. Vjerojatno je ista situacija i tamo - rekao nam je. 

- Zbog obilnijih oborina i olujnog nevremena koje je kasno poslijepodne zahvatilo područje Krapinsko - zagorske županije, ŽC 112 Krapina zaprimio je dojave zbog prodora vode u podrumske prostorije u Klanjcu i Kumrovcu. Na tehničku intervenciju izašli su vatrogasci - objavilo je Ravnateljstvo civilne zaštite na Twitteru. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • mudlin 03.06.2022.

    samo brišite, još pred 10 g imali smo rakete, ali ne i tuču, sapienti sat

  • beki2021 03.06.2022.

    Kako je prošlo Veliko Trgovišće gdje je rođen veliki Udbaš?

  • mrmagdens 03.06.2022.

    a smijali smo se Severini kad je rekla da je vidjela snijeg u maju

Komentiraj...
Vidi sve komentare