To je to što me zanima!

Kupio curicu (11) iz Srbije za 17.000 € i imaju dijete

Istraga protiv mladića (21) otvorena je kada je djevojčica, koja je u međuvremenu navršila 12 godina, u bolnici rodila kćer prošlog mjeseca
Vidi originalni članak

Talijanska policija na sjeveru zemlje u gradu Bresci uhitila je Muhameta I. (21) s Kosova koji se oženio s 11-godišnjakinjom s kojom navodno ima i dijete. Mladić je osumnjičen za silovanje i svođenje u ropstvo. Po riječima policijskog glasnogovornika Carminea Grassija, istraga je otvorena kada je djevojčica, koja je u međuvremenu navršila 12 godina, u bolnici rodila kćer prošlog mjeseca. Grassi je dodao kako je mladić s djevojčicinim roditeljima, koji žive u Srbiji, dogovorio brak i platio ga 17 tisuća eura. Po zakonu, to je svođenje u ropstvo.
Kako piše jedan dnevni list, talijanski policajac je izjavio kako obitelj navodno nije znala da čini išta nedopušteno, jer su svekar, svekrva i muž doveli curicu u rodilište i precizno iznijeli sve njezine podatke, te prijavili dijete u matični ured. Djevojčica i njena beba pod nadzorom su socijalne službe. Ona navodno plače i želi da ju vrate suprugu jer se ona, kaže, dragovoljno udala i došla u Italiju. U Italiji je dozvoljeno stupanje u spolne odnose s najmanje 14 godina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Roci 05.07.2008.

    Budala pa mogao je nac nesto jeftinije:)

  • balun 05.07.2008.

    Ah, Šiptari , treba da mu rodi desetak puta , pa da počne što ranije. A vjerojatno ga je mama rodila sa 12 pa nije ni čudo što je debil.

  • Cipi_Ri 05.07.2008.

    \"Mladozenju\" treba na vesala . Mogao je \"kupit\" devojcicu i iz vrtica... Koliko je jadan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare