To je to što me zanima!

Kupio kuću, skinuo lamperiju i ispod našao bombe, revolver...

Osoba koja je željela ostati anonimna kupila je kuću u Slatini i dok je radila na njenoj obnovi, ispod lamperije, pronašla je improvizirane ručne bombe, cijev za pušku...
Vidi originalni članak

Osoba koja je željela ostati anonimna dok je radila na obnovi kuće, koju je kupila u Slatini, u dnevnom boravku iza lamperije, pronašla je dvije improvizirane ručne bombe, revolver ručne izrade i cijev za malokalibarsku pušku, piše Glas Slavonije

Istoga je dana 26-godišnja Osječanka u šupi koju je tek kupila u stambenoj zgradi na osječkom Sjenjaku također pronašla cijeli arsenal oružja. Tamo su bile dvije puške, cijev za puškomitraljez, prigušivač za pušku, ručna bomba M-75, dvije električne detonatorske kapisle, 400 grama eksploziva TNT, tri protupješačke mine, dva upaljača za mine, inicijalni metak i 748 komada raznog streljiva.

U oba slučaja pozvana je policija, a policijski pirotehničar odnio je sve pronađeno oružje i municiju na sigurno do uništenja.

Policija svakodnevno poziva građane da vrate bombe i oružje bez ikakvih kazni, no svakodnevne zapljene te pronalasci odbačenog i zaboravljenog oružja govore o tome koliko je još skrivenog oružja u slavonskim domovima.
 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • ichbin2 02.03.2016.

    jesu bedasti... to ići prijaviti.... a kako budu se sad od sirijaca branili?

  • jo2hn8ny 01.03.2016.

    Bit će neka braća čim se ni inicijali ne mogu vidjeti u članku.

  • AUSSIE 01.03.2016.

    Koliko je tek oružja po srpskim selima u slavoniji i baranji?Komšije su naoružane do zuba a neki i do brade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare