To je to što me zanima!

Kupio svijeću iz Šenkovca proizvedenu u Jugoslaviji

Čitatelj D.F. iznenadio se kad je na svijeći, koju je kupio u jednom zagrebačkom trgovačkom centru, na dnu pročitao 'Made in Yugoslavia'...
Vidi originalni članak

Iznenadio sam se kad sam na svijeći koju sam kupio pročitao 'Made in Yugoslavia'. Priznajem da sam se na trenutak i nasmijao, kaže čitatelj D.F. Naš čitatelj svijeću je kupio u jednom trgovačkom lancu u Zagrebu.
- Pogledao sam na kutiju od svijeće i vidio da je proizvodi jedna tvrtka u Šenkovcu. Je li ta svijeća proivedena prije 1991. godine, u što sumnjam, ili im je možda ostalo zaliha naljepnica pa su ih zalijepili da ne propadnu - komentirao je D.F.
- Nemamo komentara na to - kratko su rekli iz tvrtke Net d.o.o iz Šenkovca kraj Čakovca koja je proizvela svijeću. Ista je tvrtka pred blagdan Svih Svetih prošle godine u prodaju pustila lampaše ispod čijih su poklopaca bile slike pornografskog sadržaja. Članak možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tajnamoja 26.02.2008.

    Nije fer, kad sam kupila Smoki i vitamnika čokoladu nitko nije ragirao, ali na svijeću se reagira, jel? Frajer koji se potužio novinarima neka samo kaže KOJI TRGOVAČKI LANAC NEMA ARTIKLE IZ JUGOSLAVIJE?

  • lety 25.02.2008.

    možda bi bilo bolje da je pisalo made in cina e to je kvaliteta zagarantirana

  • jedina1 25.02.2008.

    MA KOJE LI PROPASTI! BAŠ JE TO JAKO BITNO! AJD NEK MALO OHLADE! PITANJE JE UOPĆE TKO JE TU NALJEPNICU STAVIO

Komentiraj...
Vidi sve komentare