To je to što me zanima!

Kuščević na Braču najavljivao čudesni 'stroj za liječenje raka'

Promjena gospodarske slike i najavljene investicije od gotovo milijardu eura izostali su, no na temelju izmijenjenog prostornog plana, Kuščević je štalu pretvorio u kuću
Vidi originalni članak

Ministar Lovro Kuščević aktivno je gurao i promovirao prenamjenu zemljišta od koje je imao znatnu financijsku korist, otkriva Telegram. Kuščević je najavljivao gigantska ulaganja i čudotvorni stroj ukopan u Vidovu goru koji će liječiti najteže tumore.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ova dokumentacija je temelj za investicije ukupne vrijednosti preko 7 milijardi kuna, koje će otvoriti oko 2000 novih radnih mjesta, izjavio je Kuščević o spornom prostornom planu krajem 2015. godine, u zaboravljenom intervjuu za lokalni portal Brač Online. 

- To će u mnogočemu promijeniti gospodarsku sliku otoka, dodao je. 

KUŠČEVIĆ OSTAJE - ZASAD Plenković: Ministar radi svoj posao, to je bilo davno prije...

Promjena gospodarske slike i najavljene investicije od gotovo milijardu eura izostali su, no na temelju izmijenjenog prostornog plana, Kuščević je štalu pretvorio u kuću.

Kao ključan razlog za izmjenu prostornog plana i pripadajuće dokumentacije, Kuščević godinama navodi projekt Brač Medical City. Još 2013. godine najavio je će u Nerežišću uskoro imati “revolucionarne metode liječenja najtežih oblika tumora”, a projekt je Hrvatskoj trebao donijeti nekoliko stotina milijuna eura i preko tisuću radnih mjesta.

SASTAJE SE VRH HDZ-A HNS-ovci prijete: Izlazimo iz Vlade, ako Kuščević ne ode!

- Naša bi zemlja bila uza sam bok Njemačkoj, Austriji, Italiji i Japanu, u kojima će se nakon izgradnje četiriju ovakvih specijaliziranih centara primjenjivati najsuvremenija metoda liječenja tumora”, izjavio je tadašnji načelnik općine Nerežišće. Čudotvorna tehnika, izvještavala je Slobodna Dalmacija, trebala je funkcionirati na principu moćnog stroja ukopanog u Vidovu goru.

NOVA IMOVINSKA KARTICA Kuščević preko noći 'izgubio' 1,5 milijuna kuna na svojoj vili

Na službenim stranicama Kuščevićeve općine redovito se izvještavalo o promjenama prostornog plana, a u jednom priopćenju objavljuju se fotografija dokumentacije koja navodno teži 45 kilograma. “Još se samo čeka potpis načelnika i predsjednika Općinskog vijeća!”, stoji uz fotografiju, donosi Telegram.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • musakax 04.07.2019.

    ,..."čudotvorni stroj"...ma šta će ti to kada imaš stranku...

  • mrTrobec 04.07.2019.

    Sada "super uspješni" Rimac objašnjava vladi kako je ulaganje u njegovu firmu i davanje joj poticaja pitanje budućnosti Hrvatske,isto je radio i Kušćević s čarobnim strojem.

  • zaokica 04.07.2019.

    mmnogo stala i kamenih stari kuca i neznam cega sve ne se prodavalo mnogi da se rijese tog smeca a stajalo stoljecima kupili pametni jer mjesta i gradovi se sire pa malo pameti i eto po zakonu zarade ili patcele za buduca pokolenja ...sama kupila a sada atraktivno ...sve po zakonu koji postoji sve uredno papirologija itd itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare