To je to što me zanima!

Kviz Donald Trump: Gdje glumi, koja porno-zvijezda ga podsjeća na konja, zašto ne pije alkohol?

Na američku političku scenu stigao je poput uragana, a sa sličnim ponašanjem i retorikom nastavio je i nakon gubitka izbora. On ne bira riječi, gotovo svaka izjava mu je kontroverzna. Jedni ga vole, drugi mrze.
Vidi originalni članak

Bivši, a ako njega pitate i budući, američki predsjednik Donald Trump danas slavi svoj 77. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na američku političku scenu stigao je poput uragana, a sa sličnim ponašanjem i retorikom nastavio je i nakon gubitka izbora. On ne bira riječi, gotovo svaka izjava mu je kontroverzna, zbog čega ga jedni mrze, a drugi obožavaju. Neutralnih baš i nema...

OPTUŽNICA ZA DOKUMENTE Uzavrelo u Miamiju: Trump bio na sudu, opet su ga uhitili, pa pustili. Kazao je da nije kriv...

U posljednje vrijeme često je po sudovima, prvi je predsjednik SAD-a u povijesti koji se suočava s kaznenim progonom, ali vjerojatno ga to neće pretjerano omest u proslavi.

TESTIRAJTE SVOJE ZNANJE Volite rješavati kvizove znanja? Samo oni najbolji će odgovoriti točno i na ova izazovna pitanja

U našem kvizu provjerite svoje znanje o ovom ekscentričnom političaru/poduzetniku/Playboyu. Zabavite se i nešto naučite!

 
Idi na 24sata

Komentari 3

  • radilova kosa 14.06.2023.

    Živio Trump!

  • 14.06.2023.

    Interesantno kako i ovdje forsiraju tamošnju predizbornu kampanju. Samo je pitanje zašto, iz kojih razloga…..

  • gruba istina 14.06.2023.

    zanimljivo, dok je trump bio predsjednik, svakodnevno smo dobijali informacije o njemu jer "ipak je on predjednik", a danas kada je predsjednik netko drugi, opet dobijamo informacije o trumpu jer "ipak je on kandidat za predsjednika". zanimljivo, o trenutnom predsjedniku ne znamo nista osim da je tolerantan, otvorenouman i progresivan! isto tako, nista ni o trumpovu protukandidatu osim, naravno, da je isti tolerantan, otvorneouman oi progersivan. doticni je toliko tolerantna da je tolerantno tolerirao krinminal soga sincica huntera. oh kako je on tolerantna, otvorenouman i progresivan! ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare