To je to što me zanima!

Lagao da su mu klub 'poharale' izbjeglice, onda ubio partnericu

Vlasnik kluba koji je prošle godine lagao da su muslimanske izbjeglice izazvale incident i seksualno napadali žene uhićen je zbog ubojstva partnerice koja mu je pomagala u pokušaju prevare
Vidi originalni članak

Vlasnik puba koji je prošle godine uhvaćen u laži da su muslimanske izbjeglice izazvale incident u njegovom klubu uhićen je zbog sumnje za ubojstvo Irine Aizine (29), koja mu je tada pomagala u pokušaju prevare. Njezino tijelo u srijedu je pronašao čovjek koji je šetao psa. 

Frankfurtski biznismen Jan Mai (50) u petak je uhićen, a pred sucem bi se trebao pojaviti već ovoga tjedna, piše Daily Mail

Lažne optužbe o masovnim seksualnim napadima imigranata

Mai je prošle godine završio na naslovnicama svih njemačkih novina, tvrdeći da je skupina muslimanskih izbjeglica upala u njegov klub i počela maltretirati goste i napadati žene.

- Kada sam ušao lokal je bio pun Arapa, bilo ih je pedesetak. Nisu govorili njemački. Pili su pića ostalih gostiju i plesali. Žene su me tražile pomoć jer su ih ti muškarci napadali. Kada je policija došla, oni su već napustili lokal i otišli dalje, tvrdio je tada. 

Ubijena Irina Aizina tada je podržala njegove optužbe. Novinarima je opisivala da su je pomahnitale izbjeglice dodirivale i seksualno uznemiravale. Irina je za njemački Bild izjavila da su joj imigranti 'gurali ruke pod suknju, među noge, hvatali je za grudi, posvuda'. 

- Mene i moje prijateljice. Tih tipova je dolazilo sve više. Njihove ruke su bile posvuda - tvrdila je. Originalni članak je uklonjen nakon što su se ove optužbe ispostavile kao lažne, no objavu je u međuvremenu prenio britanski Express.   

Novac kao motiv?

Kako je policijska istraga pokazala da su njegove optužbe lažne, Mai je zatvorio klub. 

Prema pisanjima lokalnih medija, Irina je investirala novac u Maijev klub. Njih dvoje navodno su se ovoga tjedna trebali sastati i razgovarati o financijama. 

Prema policijskom izvješću, žrtva je nakon višestrukih uboda po licu i tijelu bila neprepoznatljiva. U trenutku ubojstva, na sebi je imala crni kombinezon, crni top i tenisice. Njezin bijeli Mercedese bio je parkiran nekoliko metara dalje od mjesta gdje je pronađena. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Živjela cenzura! 22.05.2018.

    Netko lažno optužio izbjeglice, nemoguće.

  • MarijaA. 21.05.2018.

    Šta će ti top ako imaš kombinezon?!!?

  • djberg34 21.05.2018.

    E jbg sad bi nijemci htjeli da su izbjeglice krive i sto snijeg pada,morate malo pazljiviji biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare