To je to što me zanima!

Lavrov: 'Pokušaji Zapada da izolira Rusiju su propali'

Dovoljno je samo spomenuti brojne primjere interakcije između predsjednika Putina i njegovih stranih kolega, kaže Lavrov
Vidi originalni članak

Šef ruske diplomacije, Sergej Lavrov, danas je izjavio pred Vijećem federacije, gornjim domom ruskog parlamenta, da su zapadni pokušaji izolacije Rusije potpuno neuspjeli. Lavrov ističe da predsjednik Vladimir Putin održava snažne međunarodne veze s raznolikim partnerima diljem svijeta, javlja ruska državna prorežimska novinska agencija TASS.

SASTANAK U BIJELOJ KUĆI Zelenski posjetio Washington: 'Nadam se pomoći SAD-a...'

- Politika usmjerena na izolaciju Rusije je propala. Dovoljno je samo spomenuti brojne primjere interakcije između predsjednika Putina i njegovih stranih kolega. Mi smo, kao što vidite u stvarnosti, spremni za takav izazov i nastavit ćemo čvrsto braniti našu istinu.

UKRAJINA NE PRIZNAJE Ruske izbore održat će i u četiri pripojene ukrajinske regije

Ne prilagođavamo se konceptima i shemama koje predlažu druge zemlje. Vanjskopolitičku agendu oblikujemo sami, vodeći se vlastitim prioritetima, poštujući priznate norme međunarodnog prava i vodeći računa o interesima naših partnera koji su spremni surađivati s nama na temelju uzajamnog poštovanja i uvažavanja suverenih interesa", rekao je Lavrov

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pomoćnica_kršćana 15.12.2023.

    Koliko su pomoći dobili mogli su kupit novu zemlju, ali ne i živote mladića koje je svirač poslao u smrt odbijajući pregovore.

  • anniviivve54321 14.12.2023.

    Lavrov, zazidaj prozore za svaki slučaj.

  • Prozapadno orijentiran 13.12.2023.

    Pa da. Imaju Bjelorusiju, Sjevernu Koreju, Iran i Dodikstan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare