To je to što me zanima!

Let za rukometno polufinale kasnio jer su čekali ministra?

Putnici tvrde da su u CA izmislili kvar jer su čekali Jovanovića, a iz ministarstva su obavijestili da te tvrdnje nisu točne, te da je i ministar čekao tri sata na polazak
Vidi originalni članak

Izvanredni let Croatia Airlinesa za Barcelonu kasnio je tri sata, a kako javlja Večernji list s polaskom se kasnilo jer su se čekali ministar Željko Jovanović, njegov pomoćnik Petar Skansi, te glumac Rade Šerbedžija, koji su se uputili na rukometno polufinale. 

Dok ostali putnici tvrde da je CA smislio da avion ne može krenuti zbog malog kvara kako bi se sačekao trojac, iz CA tvrde da u skladu sa zakonskim odredbama ne mogu otkrivati identitet putnika, te su demantirali navode da je let kasnio zbog ministra. Kako su objasnili, razlog je kvar na jednom od zrakoplova u floti tvrtke zbog čega je došlo do neplaniranih poremećaja u planiranom dnevnom prometu. 

Tvrdnje putnika negiraju i iz Jovanovićevog ministarstva i poručuju kako su i ministar i Skansi čekali tri sata na aerodromu za polazak.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • čamil 26.01.2013.

    Skandal je što im premijer nije dao vladin zrakoplov.

  • odlazite 26.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cisaglisa 26.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare