To je to što me zanima!

Leti, leti kornjača: Pala na auto s četvrtog kata i razbila staklo

Gledao sam utakmicu u kafiću. Odjednom mi je poznanik rekao da mi je netko razbio staklo na auto. Nisam mogao vjerovati kad sam vidio kornjaču, kaže Goran
Vidi originalni članak

Gospodine, vi to mene zezate, pitala je djelatnica Centra 112 kad je Goran Matuzalem (28) rekao da mu je kornjača razbila prednje automobilsko staklo.

- Gledao sam utakmicu Španjolska - Irska u kafiću na Poljanicama u Dubravi. Odjednom mi je poznanik rekao da mi je netko razbio staklo na automobilu. Nisam mogao vjerovati svojim očima kad sam vidio kornjaču - smije se Goran.

Djelatnica je preusmjerila njegov poziv policiji, gdje ga je dočekalo isto pitanje. Na teren su izašla dva policajca koja su s nevjericom gledala u “leteću” kornjaču. Navodno se provukla ispod ograde balkona na četvrtom katu i pala ravno na Goranov automobil. Vlasnica kornjače obećala je platiti troškove razbijenog prednjeg stakla automobila.

Kornjača nije ozlijeđena, ali je malo u šoku. Naime, od incidenta jako slabo jede, ali njezina vlasnica vjeruje u potpuni oporavak.


Idi na 24sata

Komentari 12

  • ZMIJA1 20.06.2012.

    leteća kornjača

  • traktorTOM 19.06.2012.

    e stari moj koji pehist moraš bit da ti kornjača razbije šajbu,,, ajd samo da se kornjača oporavi od šoka i da počne papati... :))))))))))))))

  • mrdzirlo 17.06.2012.

    koja vitez

Komentiraj...
Vidi sve komentare