To je to što me zanima!

Letica: Ako se Orešković baci u politiku, kakva će biti majka?

Slaven Letica, inače otac supruga Dalije Orešković nije se, poput većine građana, zapitao kakva bi Orešković bila političarka, nego kakva bi bila majka njegovim unukama ako bi se bavila politikom
Vidi originalni članak

Gostovanje Dalije Orešković u emisiji Nedjeljom u 2 glasno je odjeknulo u javnosti. Orešković je ponovila da se planira uključiti u politiku i time izazvala burne reakcije. 

Njezin nastup je komentirao i Slaven Letica, bivši političar i kolumnist, koji je otac Frana Letice, upruga Dalije Orešković. 

U Facebook objavi zapitao se kakva bi to majka Orešković bila njegovim unukama kada bi se uključila u politiku. 

DALIJA OREŠKOVIĆ: 'Kolindi nešto magli pogled na stanje, je li to zbog trepavica?'

- Mnoštvo je poveznica, komentara, rasprava, odobravanja i osporavanja, pa i hejtanja i trolanja, nastalo na tragu današnjeg nastupa Dalije Orešković u gostima kod Aleksandra Stankovića u divanu "Nedjeljom u 2". Svi zanima kakva će Dalija biti, ako bude, političarka. Mene, pak, zanima i brine samo jedno: da joj bavljenje politikom ne oduzme dragocjeno majčinsko vrijeme koje trebaju moje unuke Meri i Leonora - napisao je Letica. 

Idi na 24sata

Komentari 207

  • svanuće 23.10.2018.

    Kakav si pa ti bio otac glumatajući i naslikavajući se kao da si ban JELAČIĆ , mijenjajući stranke i stavove ,sad hoćeš pokupiti, slavu na ovoj prekrasnoj svestranoj ,pravnici ,sjajnoj majci ,budućoj premijerki ,djeca su briga roditelja ,nikako tvoja ,

  • mican 23.10.2018.

    Evo, ja se stavljam na raspolaganje gospođi Orešković za sve što treba napraviti, pa i čuvati djecu dok nas ona vadi iz močvare. Radio sam to sa svojom djecom pa ću znati i s tuđom.

  • day 23.10.2018.

    žena koja na svako pitanje odgovara direktno, jasno i bez petljanja.....pa vrijeme je da netko takav uđe u politiku

Komentiraj...
Vidi sve komentare