To je to što me zanima!

Licem u lice: Gepard skočio u auto i turistu skoro sjeo u krilo

Dok se zajedno s prijateljem vozio u poluotvorenom automobilu, gepard je uskočio na zadnje sjedište. Približio se Mickeyju i izgledalo je kao da mu želi sjesti u krilo
Vidi originalni članak

Bile male ili velike, opasne ili bezopasne za ljude, mačke su nesumnjivo znatiželjna bića. To je na svojoj koži osjetio irski turist Mickey McCaldin kojemu se tijekom razgledavanja kenijskih prostranstava gepard približio na manje od pola metra udaljenosti. 

Dok se zajedno sa svojim prijateljem vozio u poluotvorenom automobilu, gepard je uskočio na zadnje sjedište. Približio se Mickeyju i izgledalo je kao da mu želi sjesti u krilo.

Iako je Mickey djelovao smireno, nije mu bilo svejedno jer, za razliku od domaće mačke, veliku divlju mačku u svom krilu malo tko želi. 

Njegov prijatelj David Horsey (62) kaže kako takvu scenu nikad nije vidio:

- U Keniji živim cijeli život i nikad nisam vidio ovako nešto. Gepard se uopće nije bojao približiti, bio je jedva 30 centimetara od njegovog lica.

Srećom, sve je dobro prošlo i po geparda i po irskog turista Micekyja koji je u Keniju doputovao sa svojom suprugom i sestrom. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Galeb i ja 13.07.2015.

    Mali je bas simpa i ljiep.

  • Fenix7 13.07.2015.

    Mickey izgleda k'o da je "zablokiral". I ja bih! Predivna mica-maca, ali i ona je malo naježena. Ludo iskustvo!

  • Kashmir 13.07.2015.

    Mala maca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare