To je to što me zanima!

Lički pivar pobijedio je HDZ na izborima, čestitao mu Milinović

Karlo Starčević je u Liku zajedno sa suprugom i tri kćeri došao prije 14 god., danas ima pivovaru koja je prostire na 600 m2 te je poznata po proizvodnji Velebitskog piva
Vidi originalni članak

Lički pivar Karlo Starčević pobijedio je u nedjelju na izborima za mjesne odbore za samo četiri glasa koaliciju HDZ-HSS-HSP u Pazarištu, piše Večernji list. Na izbore je izašao s nezavisnom listom uz podršku umirovljenog profesora povijesti, dviju učiteljica i umirovljene ugostiteljice. Na pobjedi mu je čestitao osobno i ministar Darko Milinović, a kaže kako ga je zvalo više stotina ljudi. Milinoviću se, kaže, zahvalio na čestitki no odbio ju je jer ona pripada narodu. 

Starčević je u Liku zajedno sa suprugom i tri kćeri došao prije 14 godina, danas ima pivovaru koja je prostire na 600 četvornih metara te je poznata po proizvodnji Velebitskog piva.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • antonijo 03.06.2011.

    Svaka cast. Bilo bi lijepo da narod prepozna uspjesne ljude ali hrvati samo prepoznaju hdz-e i sdp-e pa se lijepe na njih kao musice na onu stvar.

  • apocalypsedude 02.06.2011.

    Odlicno pivo, jos bolji pivar. Sretno majstore...

  • chantelle23 02.06.2011.

    Ne mogu vjerovat kako dobri komentari na clanak, bas kad sam ocekivala da cete i ovoga popljuvat da je ovako-onako dosao do tvornice, imovine, izbora i pobjede... Hvala Bogu, uljepsan mi je dan :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare