To je to što me zanima!

'Lički Putin' vozio 200 na sat i slomio kost: Super sam prošao

Stisnuo sam gas u krivini, prevrtao sam se 150 metara i da nisam fit i imao opremu, možda bih i poginuo, a ne samo prošao s prijelomom kosti na zapešću, prepričao nam je ličko-senjski župan
Vidi originalni članak

Da mi se to dogodilo na cesti, možda bih i poginuo. Sva sreća da sam fit, pa sam super prošao samo sa lomom kosti na zapešću - kaže nam ličko senjski župan Darko Milinović (HDZ).

Milinović je poznat kao ljubitelj motora i velike brzine, a osobno vozi Suzukija u kojeg je, po vlastitu priznaju, zaljubljen.

Milinović se u četvrtak vozio stazom na Grobniku, kada je, priznaje, zbog vlastite neopreznosti, izletio sa staze.

- Išao sam oko 190-200 kilometara na sat i u krivini sam proklizao. Preokretao sam se jedno 150 metara  - opisuje nam Milinović.

I sam se čudi što nije prošao i s gorim ozljedama. Boljela ga je samo ruka, a u bolnici u Lovranu u kojoj su ga odmah primili su utvrdili da mu je na tri mjesta pukla mala kost u zapešću. Trebao bi, kaže, za jedno tri tjedna opet biti bez gipsa na lijevoj ruci.

- Uvijek imam punu zaštitnu opremu bez koje ne sjedam na motor i kada idem do kafića. Bio sam svjestan svega kada sam izletio sa staze i stisnuo sam ruke uz tijelo dok sam se prevrtao. Upravo zbog ovakvih situacija, odlučio sam početkom godine da uopće neću ići motorom na cestu. Moćni je to stroj i adrenalin te povuče, pa bolje da se ne dovodim u iskušenje. Zato ove godine vozim samo po stazi - kaže Milinović.

Prije dvije godine, Milinović je ozlijedio desnu ruku pokušavajući podići 110 kilograma u teretani. Tada je isto priznao da je on kriv jer se nije dovoljno dobro zagrijao.

Ipak, Milinović kojeg zbog velikog utjecaja u Lici i nabildanosti zovu i "lički Putin", bit će spreman za unutarstranačke HDZ-ove izbore.

Milinovićev županijski ogranak je raspušten nakon što se posvađao s vrhom stranke na čelu s Andrejom Plenković zbog izbora direktora u NP Plitvice. Milinović će se ponovno kandidirati, a izbori bi se trebali održati najdalje do 7. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • ostaonevjeran 01.06.2020.

    Lićanima??? ni ja se nebi htjela mjesati, ali me odmah srce zaboli kad vidim kako vas puno nepismenih ima. Pise se Ličani!! Ja pisem bez kvacica jer nemam hrvatsku tipkovnicu, ali vi koji neznate kad morate koristiti ć ili č bolje da pisete bez kvacica, tako se barem ne sramotite.

  • Mala maca1961 10.06.2018.

    Lički Putin , mila majko ko mu da taj nadimak 😱

  • purgerica prva 09.06.2018.

    Molim redakciju, dajte temu iz EXPRESA o vodoravnim neboderima u redovno komentiranje, malo "protresite" naslove, dajte kvalitetu, čemu samo žabokrečine od tema i sadržaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare