To je to što me zanima!

Liječeni alkoholičar ima čak 40 djece s 20 žena i želi ih još

Mike Holpin liječeni alkoholičar iz V. Britanije ima najmanje 40 djece. Kaže kako voli seks i ne vjeruje u kontracepciju. Većinu djece mu je uzela socijalna služba
Vidi originalni članak

Mike Holpin (56) liječeni alkoholičar iz Velike Britanije ima najmanje 40 djece. Njih 22 nose njegovo prezime, a 18 ne. Kaže kako vjerojatno ima i više djece. Djeca su mu u dobi između tri i 37 godina. Mike kaže da bi htio još potomaka i da ne želi stati. Ne vjeruje u kontracepciju, a voli seks. Kaže kako je Božja želja da se ljudi razmnožavaju. Većina njegove djece morala je odrastati u domovima. Djecu ima s 20 različitih žena, a kako bi zapamtio kako mu se djeca zovu, dao je istetovirati njihova imena na leđima, piše Daily Mail. Tvrdi da je prvo seksualno iskustvo imao s devet godina, a da je prvo dijete dobio u kasnim tinejdžerskim godinama kada je radio u lunaparku. Iako je imao mnogo djevojaka, kaže da je imao samo šest ozbiljnih veza. Naglašava da mu je žao što mu je socijalna služba oduzela većinu djece.

- To je zato što sam pio. I danas sam alkoholičar samo to više ne prakticiram. Žao mi je što su djeca patila zbog mene i svima sam im obećao da ću ih dovesti kući - kaže Mike. Kaže da se promijenio i nada se da će mu djeca oprostiti. Sada ima zaručnicu Diane. 

- Seks je sve, nikada neću prestati. U Bibliji piše da je Bog rekao da se množimo, ja samo radim što Bog želi - kaže Mike. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • hende007 03.04.2015.

    Ljepotan, pitam se kakve su to žene tek bile, možda isto problem sa alkoholom, kako god, jadna djeca.

  • rezucka 03.04.2015.

    kakva to moraš biti žena da se podaš alkoholičaru??????

  • Ana Vlainić 02.04.2015.

    Pa dobro di je taj našao toliko žena kojima je to ok?! Dovest će svu djecu kući da gledaju kako on pravi još djece.!?Čitam i ne vjerujem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare