To je to što me zanima!

Liječnici brinu: O. J. Simpson živjet će još samo tri mjeseca?

Liječnici su savjetovali O. J. Simpsonu da se više kreće, a on ustaje iz kreveta samo kako bi dohvatio slastice. Navodno je cimeru priznao ubojstvo bivše žene
Vidi originalni članak

Liječnici su zabrinuti za život O. J. Simpsona (66) zbog kombinacije ekstremno teškog dijabetesa, visokog tlaka i manjka fizičke aktivnosti. Neimenovani prijatelj iz zatvora rekao je kako su mu liječnici prognozirali da neće živjeti dulje od tri mjeseca ne počne li paziti na sebe.

- Ali, nije ga briga. Zna da nikada neće izaći iz zatvora - rekao je. 

Motivaciji mu odmaže zatvorska kazna od 33 godine koju je dobio zbog oružane pljačke iz 2008. godine. Navodno je cimeru priznao ubojstvo bivše supruge Nicole Brown i njezinog ljubavnika Rona Goldmana 1994. godine. 

Napisat će priznanje koje će se objaviti nakon njegove smrti. Ubio je u bijesu, a i danas žali jer još voli Nicole. 

Pokušava i sakriti dva milijuna dolara za djecu iako je dužan 21 milijun Goldmanovoj obitelji. Navodno po cijele dane pjeva 'If I Only Had a Brain' (Da barem imam mozak) iz Čarobnjaka iz Oza.

Odvjetnik demantira: Ni jednom mi nije spomenuo dijabetes 

Simpsonov odvjetnik Ozzie Fumo ne zna ništa o klijentovom lošem zdravstvenom stanju. 

- Koliko ja znam, dobro je. Baš sam u nedjelju pričao s njim. Često se vidimo jer se pripremamo za novi sudski postupak i ni jednom mi nije spomenuo dijabetes - rekao je za Daily Mail

Deblji je nego ikada, navodno ima 135 kilograma

Simpson se u sudnici u svibnju pojavio deblji nego ikada. Navodno ima 135 kilograma i liječnici su mu savjetovali da više vježba i jede zdravije. Umjesto toga, Simpson po cijele dane leži u krevetu, a ustaje samo kako bi dohvatio slastice. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Palamudan 20.07.2013.

    na kraju sve dođe na naplatu

  • Highlander 20.07.2013.

    ali on ce ipak prebrzo i preblago umrijeti za razliku onih koje je ubio....big shit

  • krapinek 20.07.2013.

    kriv je za ubojstva i neka trune u zatvoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare