To je to što me zanima!

Nesreća u Zadru: Liječnici se mladiću (16) još bore za život

Mladić (16) koji je stradao u prometnoj nesreći u Zadru u ponedjeljak oko 23 sata s još trojicom prijatelja nalazi se i dalje na intenzivnoj i stanje mu je nepromijenjeno
Vidi originalni članak

Mladić koji je stradao u prometnoj nezgodi i dalje je u Jedinici intenzivnog liječenja Opće bolnice Zadar, te je njegovo stanje u odnosu na jučer nepromijenjeno - javlja Edi Karuc, zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice.

POGLEDAJTE VIDEO: Stravična nesreća u Zadru, sve je snimila i nadzorna kamera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o mladiću od 16 godina koji je stradao u automobilskoj nesreći u Zadru u ponedjeljak oko 23 sata s još trojicom prijatelja. U samom centru grada, niti stotinjak metara od gradskog mosta, Audi je sletio u more. Dvojica mladića su nažalost poginula, a jedan je prošao s lakšim ozljedama. 

NESREĆA U ZADRU Krešo je jedini izronio: Izvukao je živu glavu iz "Audija smrti"

U zadarsku Opću bolnicu dovezli su ga 16- godišnjaka oko ponoći s još dvojicom prijatelja (20 i 22 godine). On je bio bez pulsa i bez svijesti, a nakon polusatne reanimacije, liječnici su dobili srčanu reakciju. Prikopčali su ga na respirator, a stanje mu je bilo kritično i još nije krenulo na bolje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Dalibor0704 06.05.2020.

    Da niste klincu dali takav auto i dopustili napuhanom i bahatom potomku da se vozi, ne bi morali trošiti na svijeće i sprovode. Nadam se da su roditelji žrtava sada pametniji. Molim da se ne objavljuju imena, to ne trebamo znati.

  • 06.05.2020.

    Bezobrazniče zašto brišeš komentare,jer sam rekao istinu, a nikog povrijedio sram te bilo

  • Aron3 06.05.2020.

    Nije važno kakav auto imaš, važno je biti normalan vozač i biti živ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare