To je to što me zanima!

Policajca u ordinaciji srušio pa ga izudarao lancem i rukama

U liječničkoj ordinaciji u Rovinju dogodio se nesvakidašnji incident. Mladić (22) je prepoznao policajaca u ordinaciji te ga je napao lancem. Tukao ga je i prijetio mu
Vidi originalni članak

Rovinjac (22) je u četvrtak u liječničkoj ordinaciji u Rovinju lancem napao policajca koji je došao kod liječnice, te ga lakše ozlijedio. Incident se dogodio u 18.45 sati, a kod liječnika je u tom trenutku bio 33-godišnji policijski službenik koji je zbog bolesti išao kod liječnika. 

- Policijski službenik je bio izvan službe i nije imao uniformu. Napadač ga je prepoznao i ušao u ordinaciju te ga je počeo tući lancem kojeg je imao kod sebe. Došlo je i do naguravanja između njih dvojice. Policajac se branio i pokušao mu oduzeti lanac u čemu je i uspio. Napadač ga je dalje nastavio udarati rukama i prijetiti smrću. U njegovu obranu su se uključili i drugi akteri koji su u tom trenutku bili tamo, a koji su spriječili daljnji napad. Obojica su lakše ozlijeđena - rekla nam je Suzana Sokač iz policije. 

Neslužbeno saznajemo da je 22-godišnji mladić otprije poznat policiji po kaznenim djelima, a napadom na policajca počinio je kaznena djela prijetnje i teške tjelesne ozljede u pokušaju. Priveden je u pritvorsku jedinicu PU Istarske, a policajac je zbog bolesti i dalje na bolovanju. 

Je li napadač bio pod utjecajem alkohola znat će se nakon toksikološkog vještačenja koje je naloženo. 

Ravnatelj Istarskih domova zdravlja Ante Ivančić, kazao je kako takvih incidenata nije u ordinacijama bilo godinama. 

- To se dogodilo na samom ulazu u ordinaciju rovinjske liječnice i vrata nisu bila zatvorena tako da su pacijenti koji su u to vrijeme bili u čekaonici vidjeli incident. Kada je došlo do sukoba pacijenti su se umiješali i razdvojili dvojicu koja su se sukobila - rekao je ravnatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • BoroLee 08.03.2018.

    Mladic je vulgarno uvrijeđen , zatim napadnut . Otišao je za gospodinom policajcem i uradio sto je uradio . To je istina . Odsluzio je 9 mjeseci zatvora od godinu i po . Gospodin policajac nije trazio odštetu . Još ktome , nakon incidenta isti se taj mladic sam prijavio na policiju . Gospon policajac je mjesecima maltretirao mladica na nacin da bi ga pretresao i skidao do gola svaki puta kada bi ga vidio u tom malom gradu .

  • liliana 28.03.2015.

    Ma treba tog balavca izpendrekat.Fali mi milicija iz Juge,nebi taj jutro dočekao.

  • Samir-OS 28.03.2015.

    Nema pravo na 100% naknadu bolovanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare